Strapo sa už chystá na Klub Dole!

Známy slovenský raper a freestyler Strapo vystúpi v piatok 30. mája v Klube Dole. Do klubu príde s koncertnou show, ktorá odzrkadľuje posledné dva roky jeho tvorby. Večer ho bude sprevádzať jeho dvorný DJ Spinhandz.

“Fanúšikovia sa môžu v prvom rade tešiť na našu koncertnú show, ktorá momentálne odzrkadľuje hlavne posledné dva roky našej tvorby. Po koncerte sa samozrejme budeme venovať našim fanúšikom a budeme sa podpisovať, robiť fotky, budeme tam mať určite aj naše CDčka a tričká,” odkazuje Strapo.

Jeho koncert je druhým zo série Hudba mesta v Klube Dole, ktorá prináša slovenských raperov v spojení s vystúpením DJov, aby si fanúšikovia mohli vychutnať to najlepšie čo slovenská scéna ponúka. Mal som už možnosť klub navštíviť ako divák a úprimne sa na tento koncert veľmi teším, pretože má super atmosféru a hovorí sa, že má aj najlepší zvuk v Bratislave. Uvidíme,” dodáva Strapo.

Strapo – je na slovenskej scéne pán slova, ktorý nielen dvakrát vyhral celoslovenskú súťaž vo freestyle battli, ale získal aj zlatú platňu za album 23 (produkcia Emeres) a na minuloročných cenách Radio Head Awards si uchmatol nomináciu v kategórii Nováčik roka.

30. 5. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
Event: www.fb.com/events/1469139613321170

PLAGAT_Strapo_maj2014

Zdroj: klub Dole