Stratovarius + Freedom Call – Open Fest I. – 31.5.2014 – Košice, amfiteáter.

S radosťou oznamujeme, že sa nám podarilo ku fantastickým STRATOVARIUS pridať mimoriadne obľúbenú nemeckú veselú kapelku FREEDOM CALL.

S novým albumom Beyond, s ktorým hlásia návrat ku koreňom, s navrátivším basgitaristom Ilkerom Ersinom a obrovským množstvom energie sa kapela naďalej teší stále väčšej priazni fanúšikov nielen v celej Európe. FREEDOM CALL sú práve na prvej prvej časti EU TOUR – Light Over the Beyond Tour 2014, avšak ponuku na hranie na

Slovensku pred najlepším publikom na svete nedokázali odmietnuť ! Po koncertoch v rokoch 2004 v Martine, 2006 na Ružinej a troch skvelých akciách s Gamma Ray v roku 2010 (Prešov, Žiar nad Hronom a Bratislava) je jasné že fanúšikovská základňa tejto power metalovej formácie nečíta len stovky fanúšikov, ale pár tisíc. Aby fanúšikovia najlepších melodických skladieb neboli ochudobnení, FREEDOM CALL odohrajú 90 minútový koncert !!!

A aby nebolo všetkého málo, vstupné na akciu sa upravuje z pôvodných 10,- € na veríme, bezkonkurenčných 11,- € za obidve kapely, plus slovenské Tristana, Ravenclaw, Meredith a Príjemná spoločnosť. Začiatok akcie bol stanovený na 16:00 a koniec niečo pred polnocou. Preto je sobota 31.5.2014 veľkým lákadlom, ako príjemne stráviť voľný čas výborným koncertom na amfíku v Košiciach !

Populárna kapela Stratovarius vystúpi na jednom z 2 európskych vystúpení plánovaných pre rok 2014 v EU – exkluzívne na Slovensku !!!

Koncertný maratón sa uskutočňuje pod záštitou primátora mesta Košice – pána Richarda Rašiho.

Výpočet lákadiel nekončí, sledujte preto stránky K13, EPG, Ticketportal a rockové či metalové stránky, rádio One Rock, rádio Prešov, Kiss alebo Fajnrock TV. Najneskôr v máji vám oznámime ešte jednu skvelú správu !!!

CityLight One Fest I v2 NAHLAD 2

Zdroj: EPG.two, s.r.o.