Subgate a jeho vydané releasy behom februára a začiatkom marca!

Od počátku letošního února má domácí Subgate na svém kontě hned sedm vydaných počinů ať už v rámci jeho vlastních releasů a nebo kompilací, na kterých se jeho tracky objevily. Pojďme si je představit pěkně po pořádku!

Prvním releasem, který spatřil světlo světa začátkem února na rakouském labelu Fireworxx, je release s názvem Connection, kde naleznete kromě originálu také remix od slovenského producenta Matt De La Peeta.

Dalším počinem je release s názvem Mandragora, který byl vydán na holandském labelu Egothermia a který má Subgate na svědomí společně s kolegou Marty Fishem. O remix se tentokrát postaral talentovaný domácí producent Tibiza.

Třetí záležitostí je release Imagine na domácím labelu MOSP, na němž naleznete kromě originálu remix od známého německého producenta Olivera Kleina a českého Pompeyi.

Na konci února vydal mexický label Bit Records Mexico EP s názvem On My Way, za kterým stojí producent Da Cat. Společně s originálem na EPčku najdete take tři remixy včetně toho od Subgatea.

Poslední únovorový den na slovenském labelu De La Rhythm vyšel release s návzem No Limits, který je výsledkem kooperace Subgatea a Tibizy na dvou společných tracích No Limits a Mad World.

10. března vychází na již zmiňovaném českém labelu MOSP kompilace Master Selection 2, kde se objevil subgateův track s názvem Sunset. Kromě Subgatea na této kompilaci naleznete tracky od Michala Breetha, Miquela, Michaela J nebo Tibizy.

Poslední záležitostí je vydání tracku New Day – New Life v rámci kompilace skotského labelu Bullet: Dodge, na kterém v minulosti vydali své počiny například Pig & Dan, Robert Hood, Silicone Soul nebo Carl Cox. V rámci VA Compilation 9 dali majitelé labelu prostor newcomerům a tak na ní naleznete celkem 20 tracků od producentů nastupující generace z celého světa.

Kompletní informace o subgateových aktivitách naleznete na https://www.facebook.com/djsubgate?fref=ts

8991215

Zdroj: Subgate