SUB:TEARZ x OUTLOOK FESTIVAL: Official Bratislava Launch Party 2016!

Najväčší festival soundsystémovej kutúry sa už po deviaty krát odohrá na brehoch Jadranského mora. V pevnosti Punta Christo neďaleko chorvátskej Puly sa predstaví súčasná špička UK scény (dubstep, grime, jungle, dnb a uk garage). 18.6. 2016 sa v bratislavskom Re:fresh klube bude konať oficiálna Outlook launch party pod značkou Sub:tearz, ktorá si zobrala za úlohu reflektovať súčasné dianie na UK undergroundovej scéne.

Masívny basový zvuk Vás pohltí aj vďaka našim headlinerom, ktorí sa predstavia aj na samotnom festivale. Chorvátsky zázrak EGOLESS múti vody elektronickej scény už takmer 20 rokov. Za tento čas odohral svoje LIVE vystúpenia na mnohých zásadných “soundsystem culture“ festivaloch, jeho mixy odzneli na londýnskom Rinse FM, BBC Radio 1, BBC Radio 1Xtra, či SUB FM. Spôsob hudobného prejavu, releasy na System:Sound, Lion Charge Records, ZamZam Sounds, alebo LoDubs Records robia z Egolessa unikát na dub / dubstep – ovej scéne.

Najsilnejšou zbraňou špeciálneho LIVE setu je priestor pre DIY deformáciu abstraktných kontúr tradičného dubstepu, ktorá sa spája s temnými zvukovými textúrami, ktoré nie sú generované podľa žiadneho vopred určeného plánu, čím vzniká ojedinelý zážitok, ktorý vás vtrhne do rozbúrených vôd hlbokej su-bassy a temnej atmosféry Balkánu. Rytmus na seba nabalujúci strelný prach, bude rozbuškou pre špeciálny jungle set Outlook DJ-a a rezidenta festivalu – Blazina.

13239178_968388633276904_4752691076090495214_n

Zdroj: OUTLOOK FESTIVAL