SUB:TEARZxOUTLOOK Festival: Official Slovakia Launch Party 2017

Najväčší festival soundsystémovej kutúry bude toto leto oslavovať svoju desaťročnicu na brehoch trblietavého Jadranského mora. V unikátnych priestoroch pevnosti Punta Christo nedaleko chorvátskej Puly sa predstaví súčasná špička UK scény (grime, dnb, dubstep uk garage,). Slovenská edícia celosvetových launch parties sa tento rok odohrá v Trnave v dňoch 16. – 18. 6.2017.

Trojdňový festival prezentujúci soundsystem kultúru a rave históriu na britských ostrovoch prinesie so sebou tri dni plné hudby, sprievodného programu, kultúry a umenia.

Je nám cťou predstaviť slovenskému publiku hlavu Crucial recordigs a člena legendárneho Chestplate recordings – Sleepera.

Temné zvukové textúry spojené s hlbokým sub-bassom budú kraľovať sobotňajšej noci, ktorá bude popretkávaná tým najlepším z aktuálnej dubstepovej scény.

Piatkový večer sa bude niesť v duchu zlomených beatov, kde rytmus na seba nabalujúci strelný prach, bude rozbuškou pre špeciálny dnb/jungle set Outlook DJ-a a rezidenta festivalu – Blazina.

Viac o samotnom Outlook festivale sa dozvieš v našom reporte TU.

FB event
Outlook festival website

Zdroj: Organizátor