Summer Girls Nigt: 29. júna v Slovan clube v Krupine!

Najlepšou príležitosťou ako ukončiť a osláviť koniec školského roka je jednoznačne navštíviť piatkovú noc v Slovan clube v Krupine. Tá sa bude niesť v podobe originálneho výberu tanečných melódií. O toto všetko sa postarajú už tento piatok 29.júna, dve zástupkyne nežného pohlavia. 
V prvom rade je to Djane Eruvie, vlastným menom Miška – sympatická Popradčanka momentálne žijúca v hlavnom meste v Bratislave. Djingu sa venuje už nejaký ten rôčik a určite netreba písať o tom, akú bohatú minulosť strávila po boku legendárnych djs na jednom pódiu na veľkých partys. Takisto už odzneli jej guest mixy v legendárnej relácii Dance exxtravaganza na vlnách rádia Europa 2. 
eruvie.jpg
Počas svojho pôsobenia na scéne si už stihla zahrať napríklad po boku : Kyau&Albert, Ronski Speed, Marcel Woods, Corvin Dalek, Michael Burian, Fragma, First State a ďalší. Predstavila sa aj na Jagermeister stage po boku svojich bookingovych kolegov v rámci Tiestovho Kaleidoscope Tour a takisto aj na One Love Tour Davida Guettu v bratislavskej Inchebe. Eruvie má aj svoju vlastnú rezidentnú noc s názvom ‚ Girls on decks‘ v klube Empire v Bratislave. Ako znie jej sound ktorým sa prezentuje si vypočujte v jej najčerstvejšom dj sete:
Spoločnosť za mixážnym pultom jej bude robiť Djane K-Tie. Katka už mala tú česť zahrať si v Slovane a zatiaľ sa vždy tešila na hranie v tomto klube. Na Krupinu sa vždy teší a jej radosť poznať z rozdávania skvelej tanečnej nálady v podobe jej výberu energických melódií. V túto noc vám určite namieša skvelé clubové tracky v štýle progress či tech-house, určite zaznejú chytľavé vokály, či zimomriavkové klavírové vyhrávky. 
K-Tie
Katka s Miškou sa spolu prezentovali ako dvojka už niekoľko krát. Takisto si budeme môcť zatancovať aj na ich spoločnom sete, na legendárnom festivale Bee Free toto leto.
Tichým spoločníkom za dj pultom bude v Slovan clube už známy dj a promoter tanečných akcií Dj T Mike. Ten sa postará tento krát o navodenie tanečnej atmosféry a pripraví tak pôdu pre dve charizmatické djane ☺ Jeho najnovší letný set na tech-house nôtu si vypočujte v nasledujúcom odkaze.
Názov eventu: Summer Girl Night
29.jún 2012 / Štart: 22:00
Vstup: 2€
Slovan club – Krupina


girls night FB.jpg


Zdroj: Techron.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET