Summer Opening House party: 30. júna v River’s clube!

Všetci školáci aj záškoláci sú už dlhodobo pripravení na veľkolepé zakončenie školského roku. K tomuto zakončeniu môže dobrá párty prispieť len pozitívne a nielen školákom. Preto vás chceme pozvať na nezvyčajnú house párty v Bratislave.

Prečo tak nezvyčajná? No lebo sa bude odohrávať priamo na Dunaji v úplne zrekonštruovanej a nepoškvrnenej lodi – River’s Club! Určite si všetci pamätáte loď Kriváň, ktorá bola ukotvená na Tyršovom nábreží, práve táto loď prešla komplexnou rekonštrukciou a jej výsledkom je unikátny priestor River’s Clubu s kapacitou 500 ludí. Priam luxusné priestory klubu si môžete pozreť na oficiálnej webovej stránke – www.riversclub.sk, alebo priamo na mieste vo štvrtok – 30.6.2011, kedy sa párty koná.

River's club

Svieže letné beaty house music vám do dobrej nálady namiešajú ostrieľaní djs – Miss Rodez, Matthew, Dennis a Dial. Za barom vás obslúžia skvelí barmani a na parkete nebude chýbať silný zvuk a kvalitné osvetlenie.

Ak máte radi letný house v príjemnom prostredí, tak sa 30.6. vidíme na otváračke leta 2011 na lodi River’s Club. Presnú lokalitu vám ozrejmíme už čoskoro.

River's club

Summer Opening House Party
Štvrtok – 30.6.2011
River’s Club – Bratislava
Start: 20:00
Entry: 3 Eurá
Miss Rodez
Matthew
Dennis
Dial

Summer Opening House party

Zdroj: Matthew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET