Summit.22: 9. marca v Trnave!

Predstavujeme Vám profily účinkujúcich na SUMMIT.22, ktorý sa uskutoční 9. marca 2012, v sobotu, v trnavskom Art Klube. Akcia začína už o 20:00 a potrvá až do 04:00 rána ďalšieho dňa.

A-NEGATIVE – A-Negative je slovenský dj a producent pochádzajúci z Turčianskych Teplíc. K drum&bass-u ho doviedli albumy Wormhole od Ed Rush & Optical a Matrixov Sleepwalk. Tie ho zaujali natoľko a tak intenzívne, že sa sám začal venovať produkcii nielen drum&bass-u ale aj iným elektronickým žánrom tanečnej hudby. Úspechy na seba nenechali dlho čakať a zakrátko mu vyšlo niekoľko release-ov na labeloch ako In Da Jungle, The Factory alebo Offworld. Okrem toho mu vyšlo viacero trackov na značkách Authentic Music, Dephrecords, či Dephunked. Neurofunk a tech rytmy sú mu najbližšie, no to nerobí jeho deepové zvuky obyčajnými a tradičnými a preto ich rád spolu spája a vytvára tým grandióznu atmosféru na parkete.

BUNKRRA – Vlastným menom Dorian Gray, pochádza z Prievidze kde sa aj prvý krát stretol s drum n bassom, bolo to v klube ELEMENT kde sa každý mesiac odohráva akcia BASS. Táto akcia bola pre neho veľkou inšpiráciou a tu sa aj začala jeho kariéra za mixom. Z počiatku ortodoxne dubstepové beaty ( partys SMACK VIBEZ) sa neskôr menia k drum n bassu. Nemôže o sebe povedať že by obľuboval „diskotékové“ veci, ale nič nie je vylúčené a všetko záleží od atmosféry v klube. BUNKRRA sa predstavil na mnohých akciách väčšinou na západe Slovenska, napr.  Subclub, Metroklub, Batelier, trenčiansky klub Lúč, trnavské Káčko a mnoho iných. BUNKRRA sa neštíti ani hraniu rovných beatov ako berlin house alebo pomalé minimal housy. V súčasnej dobe pôsobí ako rezident spolu aj s NEUTRALom a Novozámčanom Špánim  v bratislavskej Radosti v spoločnom zoskupení KLIKA.CREW.

PS: Na SUMMIT.22 bude BUNKRRA oslavovať narodeniny, tak mu nezabudnite zablahoželať s pohárikom v ruke J

NEUTRAL – Vlastným menom Michal Strýček. K Drum and Bassu sa dostal už v 15tich rokoch. V priebehu rokov ho natoľko oslovil, že sa mu začal naplno venovať ako DJ. Momentálne je organizátorom akcie s názvom Double Bass v Piešťanoch. Na akciách hrá prevažne jump up a jungle, alebo sa necháva inšpirovať publikom. Počas svojej kariéry už hral v kluboch ako napr. Subclub, Metroklub, CluB22, Planet69 v Čechách a v českom DnB  rádiu (dnbradio.cz). Medzi jeho záľuby patria párty, ženy a alkohol. Posledný rok tvorí neodmysliteľnú časť bratislavského klubu Radosť, kde každý mesiac organizuje pod hlavičkou KLIKA.CREW párty pod názvom ZPrdeleKlika.

ŠPÁNI – Bohužial sa tento dj z osobných dôvodov na akcii nebude môcť zúčastniť, čo je nám naozaj ľúto. No veríme že jeho dvaja kolegovci z KLIKA.CREW ho v dostatočnej miere za dj-ským pultom zastúpia.

TAPIR – Tento trnavčan sa v poslednej dobe celkom rozbehol a za tú dobu nahral už niekoľko solídnych setov, ktoré sú Vám prístupné na jeho soundcloude ako ochutnávka pred tým než ho budete počuť live na SUMMIT.22

BOBOHYDROeS organizátori a rezidenti akcie sú Vám asi všetkým dobre známi, no ak by predsa len nie, tak máte aspoň o dôvod na viac prísť si ich vypočuť na túto párty naživo.

Zdroj: SUMMIT CREW