Summit.25 – Trident Free Open Air warm up

21. júna 2013 sa v Trnavskom Art Klube opäť rozprúdi zábava počas tradičnej drum and bassovej noci SUMMIT.25, tentokrát však s prívlastkom TRIDENT FREE OPEN AIR WARM UP.

Nakoľko sa jedná o warm up party týždeň pred veľkým drum and bassovým podujatím na Duchonke tak sme si pre Vás pripravili aj náležitý lineup pozostávajúci z časti členov organizačného týmu TRIDENT, konkrétne to bude PAPLON a CONECT.

CONECT spočiatku hrával mainstreamovejšie hudobné žánre no postupom času presedlal na drum n bass. Výsledky jeho snaženia nenechali na seba dlho čakať a v roku 2008 dostal prvý krát možnosť zahrať si na akcii Bassmission open air. Netrvalo dlho a stal sa členom BASSMISSION crew a neskôr aj členom TRIDENT crew. Obľubuje rôzne subžánre no medzi jeho srdcovky patrí neurofunk a techstep.

PAPLON sa zoznámil s gramofónmi v roku 2005 a odvtedy starostlivo trénuje a zlepšuje svoj skill a ako sám hovorí: „Čím viac tréningu tým som lepší“. Počas kariéry zahral na akciách Bassmission, Trilogic/open air, Bass, [[[Trident, Drumotéka@official Let It Roll warm up, Mini Solid open air. Obľubuje liquid funk no rád si zahrá aj rezkejšie odnože drum and bassu.

Na akcii SUMMIT.25 budú mať svoju premiéru aj nováčikovia z Trnavy RAVEN & SCREAN, ktorý už teraz nakladajú ako páni. Takže určite si nenechajte ujsť ich debut.

Samozrejme nebudú chýbať organizátori BOBO a HYDROeS, ktorí sa vždy snažia hrať presne podľa nálady a chuti publika.

!!! Počas párty bude prebiehať aj súťaž o 1 VIP lístok na už spomínaný TRIDENT FREE OPEN AIR na Duchonke!!!

FB udalosť: https://www.facebook.com/events/525894164112503/

Zdroj: SUMMIT CREW