Summit.34: 12. decembra v trnavskom Art klube!

Už tridsiate štvrté pokračovanie akcie SUMMIT, je tento krát naplánované na 12.12.2014. Akcia sa uskutoční v trnavskom Art Klube a začíname už o 20:00 a baviť sa budeme až do 04:00 rána.

Špeciálne sme si pre vás pripravili lineup, ktorý bude doplnení aj o MC-ka. Pripravené máme pre vás tematické nálepky, ovocie počas celého večera a špeciálnu grafickú vizualizáciu od Ents visualisations.

LS3KE – Vlastným menom Lukáš Ďuríček sa k dnb hudbe dostal keď si vypočul set od TeeBeeho na Blackraine v roku 2003. Chytilo ho to natoľko, že automaticky začal chodiť na dnb akcie ako zarytý poslucháč tejto hudby. S mixovaním začal o pár rokov neskôr, keď začal skúšať mixovať na počítačových programoch ako Traktor , eJay alebo Virtual-DJ. Za mixážny pult sa prvýkrát dostal okolo roku 2008 keď si jeho kamarát (KOLLMIK82) zadovážil CD – playere a spolu sa začali naplno venovať vysnívanému mixovaniu dnb. Prešlo pár mesiacov a dostal pozvanie na prvú akciu do Anička baru v Hurbanove, kde začal pomerne pravidelne hrávať na akcii HURKA . Momentálne patrí pod nitriansku BASEMENT DNB crew. Najradšej hráva  deepové, darkstepové a neurofunkové rytmy napríklad Ulterior Motive, Audio, Jade, Mindscape, Octane & DLR, Noisia, Raiden, Survival, Nymfo, Cern, Dubs, BTK,, Anile, Ink, Break, Meth, Icicle, Ulterior Motive, EBK, NFM a mnoho ďalších producentov.

MC BRUSH – Marek Šóš pochádza z Partizánkeho. K drum and bassu sa dostal v rokoch 2005-2006 vďaka svojmu bratovi, zaujal ho natoľko, že počúval rôznych MCs, začal si skúšať frázy a “blabotať”. Spoznal sa s dj-mi Paplonom a Katom a vzniklo mu meno MC Štetec, od ktorého sa neskôr odvodilo MC Brush. Prvé vystúpenia absolvoval na akciách Mixed up v Reset clube, Trilogic, Bassmission. V roku 2009 sa stáva členom [[[TRIDENT crew. Spolu s Katom v rámci propagácie letného festivalu Let It Roll Slovakia ukázal svoje nadanie na niekoľkých LiR warm up parties, Solid OA, Trilogic OA, Tridentoch a mnoho ďaľších. Ako sám hovorí: “Čím lepšia akcia tým som lepší aj ja.”

MIKRO – Mikro je mladý chalanisko, ktorý sa venuje hudbe od svojich 14tich rokov a je ňou niekedy doslova posadnutý. Do hudby vkladá svoju dušu a hrá zo srdca. Na začiatku svojho pôsobenia hrával striktne hip-hop a priučil sa rôznym technikám, ktoré v sebe zahŕňa turntablism – scratch, beat-juggling. Neskôr sa začal venovať aj hraniu iných žánrov z ktorých najviac dominujú Electro House a Hip-hop. Taktiež ho uchvátila hudba alternatívnych žánrov a môžete ho vidieť na akciách, kde drtí Dubstep a Drum&Bass. V rámci DnB hrá prevažne Jump up, prípadne Neurofunk a do toho aj niečo z Liquidu. Jeho vystúpenia sú vždy okorenené nejakými zaujímavými skrečmi, čo samozrejme dotvára jeho party sety na rôznych akciách. Spoločne hrajú DnB, Dubstep, Electro či Moombahton a spoločne organizujú v Nitre známu akciu BASEMENT. Objavil sa za gramcami aj na takých veľkých akciách ako sú Carat Tuning Party (2010,2011), či Totojehiphopfest(2010,2011). V roku 2009 sa umiestnil na 2.mieste na majstrovstvách Slovenska v DJingu – MIXMAN – kategória gramofóny.

M.BASS – M.Bass, vlastným menom Marcel, je 26-ročnýDnB DJ a producent. Hudba ho zaujímala od detstva a prešiel si viacerými hudobnými štýlmi. Začalo to tranceom, ktorý neskôr aj produkoval. Po zoznámení sa s DJ a producentom Ero Drummerom sa stal členom teraz už bývalej crew Double Bass. Ako DJ začal hrávať v známom piešťanskom Klube 22. Postupne prešiel na Dubstep, ktorý začal aj aktívne hrávať. Čoraz častejšie sa stretával s komunitou ľudí, ktorá inklinovala k DnB a zistil, že práve toto je to, čo ho baví a čomu sa chce ďalej venovať, nielen z hľadiska hrania ale aj po produkčnej stránke. Teraz je spoluvlastníkom labelu ERMB records a jeho sublabelu Progresion spolu so spomínaným Erom, s ktorým produkujú okrem DnB aj pod menom Colourise.

SPIKE – Vlastným menom Miro mal k hudbe blízko už od detstva, keď mi otec s obľubou púšťal staré dosky od Elánu, Olympic či Beatles a taktiež k tomu prispelo navštevovanie základnej umeleckej školy v Prievidzi. Ako 15 ročný, vtedy ešte ska, punk a rock počúvajúci, sa prvý krát dostal k drum and bassu prostredníctvom kamarátov. Z počiatku mu učaroval mc-ing a snažil sa mu aj venovať. Pre nedostatok talentu v tejto sfére sa mu však nepodarilo uchytiť sa. K samotnému hraniu sa dostal, keď 19.1. 2008 spolu s partiou kamarátov usporiadali svoju prvú akciu ELEVATOR v meste Ružomberok, pričom vznikol rovnomenný booking ELEVATOR CREW. Začínal ako softwareový hráč no v apríli toho roku si kúpil spolu s djom Schyzom svoje prvé gramce. Počúvanie, hranie a pokusy o produkciu drum&bass-u sa stali neoddeliteľnou súčasťou jeho každodenného života.

CARROTEATER – Svoju dušu zapredal za rýchle tempo a zlámané beaty koncom roku 2011. Začiatkom ďalšieho roku zorganizoval prvú akciu v rodnej Trnave a zároveň založil crew MASS WIZARD. Od tej doby zorganizoval mnoho úspešných akcií, no za zmienku stojí najmä séria eventov F1RST AID, kde sa predviedli aj majstri ako Brainpain[HU], Eiton[FR], Proton Kid[RO], Air J[BE], Infamous[ES] či slovenský Trilo. Vo Februári 2014 vydal svoj debutový track „Runnin For Life“ na portugalskom Critical Bass Recordings, ktorého súčasťou sa neskôr stal. V jeho temných a energických setoch sa vyskytujú prevažne sub-žánre drum and bassu ako techstep, neurofunk a crossbreed.

BOBO – Promotér akcie SUMMIT sa vám predstaví tiež a tak ako je zvykom aj na koniec akcie má pre vás pripravené špeciálne bangery.

SUMMIT.34

Zdorj: Summit