Summit.39: 22. mája v trnavskom Art klube.

Po narodeninovom vydaní akcie SUMMIT nás čaká ďalšia. Tento krát s poradovým číslom 39, ktorá sa uskutoční 22.05.2015 v trnavskom Art Klube.

Pripravený je pre vás mix liquidfunku a neurofunku, občasne prelínaný inými subžánrami lámaného beatu. Bude pre vás pripravené čerstvé ovocie počas večera, samolepky, špeciálna videoprojekcia, ale aj súťaže o voľné vstupy.  A kto sa vám za mixpultom predstaví?

DEPHZAC – DJ a producent, ktorý za viac ako 10 rokov pôsobenia na scéne spravil veľký kus práce pre slovenský drum and bass. Za celé to obdobie sa mu nahromadila tvorba , ktorú minulé leto zhrnul na svojom debute pod názvom TOUCH MY WORLD LP. Dlhé roky pôsobil v dávnej bašte polámaných beatov Nové Zámky , kde sa podieľal na organizovaní legendárnej noci Blackrain, či akcií Aquabeatz, Sunrise, Rainbow, Klikfest… Jeho tracky sa nesú v klasickom neuro – deep zvuku a poväčšine prešľahané liquidfunkom čo bezpochyby vyhovuje širokému spektru poslucháčov. V produkcii nezaháľa a stále pracuje na nových veciach, ktoré so sebou určite prinesie.

SELO – Vlastným menom Radoslav Sedláček, pochádzajúci zo Šurian sa narodil v roku 1992. Jeho púť prechádzala hudobnými štýlmi ako je rap, house, techno, schranz. Ako poslucháč sa dostal k drum and bassu v roku 2004, kedy si vypočul na internete tracky od Bad Company, ktoré mu doslova učarovali. To ho doviedlo k pravidelnému navštevovaniu tanečných klubov a k väčšiemu záujmu o elektronickú hudbu. K mixovaniu sa dostal vo februári 2009, prostredníctvom kamaráta a DJ-a, Enemy – ho, od ktorého si zadovážil gramofóny a prvé platne. Spolu s Dj-om LS3KE-om a KOLLMIK-om sa venoval organizovaniu parties s názvom „New Age“ v meste Šurany v Havana Klube. V tomto istom klube organizoval aj party „Vibes of Night“, kde prezentoval minimal, house, breakbeat či Dub Step. V jeho mixoch môžete počuť tracky subžánorv ako neuropunk, neurofunk, techstep, hardstep, deep. K jeho obľúbeným interpretom patria: Current Value, Dub Elements, Maztek, Mefjus, Neonlight, Proket, Audio, Katharsys, State of Mind, Black Sun Empire, The Sect, Aggresivnes, The Brainkiller.

B3TON – K DJ- ingu sa dostal keď mal 17 rokov prostredníctvom kamaráta, ktorý mu požičal starú konzolu. Po prvotnom nadšení si už onedlho zaobstaral vlastnú techniku a začal s mixovaním progressive trance, house a electro. Onedlho sa mu ale tieto žánre začali zdať jednotvárne a monotónne a tak trance a house vymenil za dubstep a drum and bass. Často počas hrania mimo iného kombinuje aj neurofunk, glitchhop a trap. Pri mixovaní sa snaží, aby jeho sety boli dynamické a plné energie. Robil support pre producentov ako Modestep, Smack, Komander Ground a Gleb.

DIFFE – Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne, ktorý sa popri DJingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk. Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické zvuky liquidfunku. V jeho setoch možno často počuť tracky od známych producentov ako sú napríklad Camo & Krooked, Sub Focus, Andy C, Dirtyphonics, Black Sun Empire a ďalší.

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT vás prevedie svojim svetom sviežeho liquidfunku ale aj drsného a tanečného neurofunku.

s.39 web

Zdroj: Summit crew