Summit.40: Trident Open Air 2015 warm up!

Okrúhle štyridsiate vydanie akcie SUMMIT bude tento krát s podtitulom TRIDENT OPEN AIR 2015 WARM UP. Uskutoční sa 19. júna 2015 v trnavskom Art Klube. Spolu s djmi sa Vám na pódiu predstaví aj special live act band.

Chýbať nebudú ani tematické samolepky, špeciálna videoprojekcia, misky s čerstvým ovocím, no aj losovanie výhercu jednej vstupenky na samotný TRIDENT OPEN AIR 2015, ktoré prebehne priamo na akcii.

ERO DRUMMER – Svoju kariéru začal v roku 2009, kedy sa stal súčasťou bookingu Double Bass, v ktorom pôsobil až do roku 2012. V súčasnosti patrí pod známy booking [[[Trident.sk, ktorý má na svedomí najúspešnejšie a najobľúbenejšie podujatia na Slovensku ako napr. Let It Roll, SOLID, LIR on Tour. V roku 2010 sa začal popri DJ-ingu venovať aj produkcii, vďaka ktorej neskôr v roku 2013 založil slovenský drum and basový label ERMB Records. Na tomto labeli vyšlo aj jeho prvé EP Sick Neigborhood na ktorom pracoval spolu s M-BASSom. V roku 2014 sa upísal aj labelu Serotone Recordings, na ktorom čakajú na vydanie ďalšie kúsky z jeho produkcie.

THE GROVE – Je trojčlenné zoskupenie speváka Soldierra, gitaristu Farkyho a dj-a GyStore. Ich atypickým hudobným štýlom je (ako to samy nazvali) TRASHBEAT. Jedná sa o jedinečnú kombináciu štýlov ako drum and bass, dubstep, jungle, punk a metal. Ich prvá skladba aj s videoklipom sa dostala na CD kompiláciu Hudba k žatve, vydané občianskym združením Durva crew. Svoje vystúpenie prezentovali nielen na Slovensku ale aj za hranicami napr. v Budapešti. Spolu organizujú aj drum and basové podujatia s názvom ConnAction, alebo Stand up and Scream meet Bass KonTroll.

GYSTORE – Vlastným menom István Kardos pochádzajúci z Dunajskej Stredy miluje hudbu už od detstva. K drum and bassu sa dostal počas strednej školy a aktívne sa mu začal venovať v roku 2012. Z počiatku hrával iba na privátnych akciách, no neskôr začal vystupovať aj na oficiálnych podujatiach v rôznych mestách naprieč Slovenskom, no aj v zahraničí. Počuť ste ho mohli aj v online rádiu RWD.FM a budapeštianskom rádiu TECHNO THERAPY. Na labeli 4BEAT RECORDS vydal aj svoju prvotinu s názvom CJ is back. Počas hrania preferuje najmä neurofunk a tvrdšie žánre.

FREEMIND – Freemind je 20 ročný dj a producent z Trenčína. Medzi jeho obľúbených producentov patrí Break, DLR, Xtrah, Nickbee. Za 2 roky stihol byť hosťom v známej relácii Signall_FM a zahrať na podujatiach ako Trident Open Air, Beefree, Deep In Bass, Trident, NuDance, EpicBass, a mnoho iných. Tešiť sa môžete na žánrovo široký, našlapaný a dynamický set.

NUCLEAR X – Tešiť sa môžete aj na rezidenta akcie SUMMIT, pôvodom z Jaslovaských Bohuníc, ktorý preferuje zmes liquidfunku, no aj tanečného neurofunku.

BOBO – Organizátor akcie nesmie chýbať a ako obvykle vám zahrá to najlepšie čo jeho kufor s vinylmi obsahuje.

Tešíme sa na Vás.

summit 40 web

Zdroj: Summit crew