Summit.42: 23. októbra v Trnave!

Na programe je už štyridsiate druhé pokračovanie pravidelnej drum and bassovej klubovky SUMMIT. Konať sa bude ako obvykle v trnavskom ArtKlube už 23.10.2015. Tentokrát sa môžete tešiť na headlinerov z Českej repubilky a zástupcu slovenského Trident.sk.

Lineup doplnia tradiční lokálni dji. Samozrejme chýbať nebudú ani tematické samolepky, ovocie počas večera, súťaže o voľné vstupy, nádherná videoprojekcia, hutný sound a hlavne skvelá atmosféra.

CRACKENN – Raggajunglový nakladač z Olomouca, ktorý sa na dnb scéne pohybuje už vyše 10 rokov. S djingom sa po prvý krát zoznámil koncom roka 2002 vďaka olomouckému soundsystému Elektroshock, čo boli jedny z prvých priekopníkov miestnej klubovej scény. V roku 2004 bol pri vzniku Metro Chillout klubu v Olomouci, kde postupom času zbieral po nociach potrebné skilly a zápal pre drum and bass. Krátko na to sa pridal k bookingu YT Promotion ( dnešný DrumUp )a ich webovej redakcii. S nimi sa podieľal na organizovaní vlastných párty pod značkou 3DIMENSION a Positive Vibes. Má za sebou spoluprácu na akciách ako Let It Roll, Beats For Love a ostravskom Cyberfire. Jeho najväčšou vášňou je jungle, ale vo svojich setoch mieša celú škálu hudobných štýlov od jumpup-u, cez grime, dubstep, ale aj swing n bass a liquidfunk. V súčasnosti je členom formácie Eau De Jungle crew, v ktorej sa venuje djingu po boku vokalistky Kenty a trubkára Dava Trumpeteera.

DOUBLE YOU – Dean a Yacoob hrávajú drum and bass od roku 2010. Odvtedy už hrali na akciách ako napríklad LET IT ROLL, BEATS FOR LOVE, TRIDENT, BREAKART, HOOFBEATS a veľa ďalších. Za posledné dva roky získali množstvo skúseností z vystúpení na akciách a festivaloch po celom Česku a Slovensku. Organizujú aj svoju rezidentnú párty s názvom DNB TAKEOVER. V roku 2014 sa stali súčasťou olomouckej crew BASSBEAT.cz a začali pracovať na energickej B2B show, ktorá nenechá nikoho chladného. Vo svojich mixoch miešajú technické skilly a znamenitú selekciu siahajúcu od dancefloorových hitov až po najtvrdší neurofunk.

GESI – Talentovaný DJ Geši, vlastným menom Michal Gešnábel, pochádza z malej dedinky v okrese Bánovce nad Bebravou zvanej Pochabany. Drum and bass mu skrížil cestu po prvýkrát ako šestnásťročnému na lyžiarskom zájazde a odvtedy žije týmto hudobným štýlom. Drum and bass ho napĺňa natoľko, že si nevie predstaviť deň bez lámaného beatu, ktorý prináša do jeho života novú energiu. Geši: „Prinieslo mi to veľa do života. Nielen nových ľudí, zážitkov, ale aj mnoho poznaní o hudbe, o ktorej som dovtedy nič nevedel. Snažím sa jej venovať čo možno najviac času, dokonca aj v práci. Drum and bass nie je len obyčajná hudba, je to života-budič, ktorý ma nikdy nenechá kľudným a rozkmitá každú jednu bunku v mojom tele.” Asi po troch rokoch počúvania a aktívneho vzdelávania sa v tejto oblasti siahol po hraní. Kúpil si prvé gramofóny, vinylové platne a pustil sa do trénovania, čo mu onedlho prinieslo prvé ovocie. Z hraní na rôznych súkromných akciách a chatách sa ocitol v klube Reset v Partizánskom, kde mal prvý krát možnosť si zahrať na oficiálnej klubovke. V roku 2011 sa stal víťazom DJ-skej súťaže Signall FM Minibass New Generation, a to odštartovalo jeho kariéru. Vďaka tomuto úspechu sa stal členom [[[Trident Crew a v súčasnosti hráva na známych eventoch ako sú Trident, Trilogic, Let it Roll, Solid a mnoho ďalších. Počas svojej zatiaľ krátkej kariéry mal už tú česť supportovať tie najznámejšie mená slovenskej, ale aj zahraničnej drum and bassovej scény. Medzi jeho obľúbených interpretov patria Ed Rush, Optical, Audio, Black Sun Empire, State of Mind, The Upbeats, Frankee, Mefjus, Dabs, Ulterior Motive, Kasra, S.P.Y, Nymfo a veľa dalších.

BOBO – Dj a organizátor akcie SUMMIT Vám odprezentuje to čo jeho uchu momentálne najviac lahodí.

NUCLEAR X – Tento rezident akcie SUMMIT vás naladí do tej správnej liquidfunkovej nálady.

Tešíme sa na vás

summit.42 web

Zdroj: Summit