Summit.43: 20. novembra v Trnave!

Na 43. pokračovanie akcie SUMMIT ktoré bude 20.11.2015 v trnavskom ARTKLUBe sme si tentokrát pre vás pripravili niečo naozaj špeciálne. Poprvý krát na Slovensku a to práve na tejto akcii sa predstaví grécka drum and bassová legenda DISPHONIA. Spolu s ňou sa môžete tešiť aj na sety od domácich dj-ov ako sú EVRO, REDFACE, DIFFE, HYDROeS a BOBO.

Pre prvých 50 návštevníkov máme pripravené aj špeciálne prekvapenie. Taktiež nebude chýbať ani ovocie počas celého večera, nádherná videoprojekcia od Ents visualisation, tematické samolepky, masívny sound a ako obvykle brutálna atmosféra.

DISPHONIA – Toto grécke duo, ktoré tvoria dji a producenti Kostas Nomikos a George Roubinis sa spoznali okolo roku 2006, kedy zistili že ich spoločnou vášňou je drum and bass a zapálenie pre tvorbu surových basových liniek a hlbokých zvukov. Odvtedy je ich cieľom vytvárať stále nový a čerstvý materiál a vydávať ho na svetoznámych labeloch. Sú súčasťou Funxion Crew, ktorá organizuje uznávané a zabehnuté drum and bassové podujatia v Aténach. V roku 2011 im vyšiel ich prvý release „November“ na vydavateľstve Mindtech Recordings, po ktorom nasledovali „ 1987 Demons / Time Machine feat. Camelorg“ vydané v spolupráci s Kantyze na uznávanom berlínskom labeli Trust In Music. V roku 2012 vydali na francúzskom labeli M-atome sólový album „Collapsed“, ktorý s obľubou počas svojich setov hrávali aj mená ako Dose alebo State of Mind. Momentálne je to najpredávanejší album tohto labelu na Beatporte. Neskôr sa o remix tohto ich počinu postaral aj Zero Method, ktorý ho vydal na labeli Citrus. Spolupráca s Kantyze pokračovala aj naďalej a výsledkom bol track „Zig Zag“. Nasledoval ho „Headfirst“ na labeli SOM Music. Počas roku 2013 si zahrali naprieč takmer celou Európou, vďaka čomu sa dostali aj k spolupráci s Dementia & Rregula a spolu vytvorili track „Hightimes“ ktorý vyšiel na labeli Full Force Recordings. Okrem týchto a mnohých ďalších releasov skúsil aj produkciu v inom žánri a výsledkom bol dubstepový track „Envious Eyes“. Z ďalších spoluprác treba spomenúť aj producentov ako L33, Mefjus alebo MC Coppa a zabudnúť nesmieme ani na svetoznámy label Eatbrain na ktorom už tiež vydali zopár veľmi dobrých trackov a na ceste sú ďalšie. Rozbehli sa už natoľko, že ich produkciu často do svojich setov zaraďujú mená ako Optical, Black Sun Empire,State of Mind, Neonlight alebo Maztek.

EVRO – Pochádza z Trnavy, no momentálne žije v Brne. Drum and bassu sa venuje už 9 rokov a najviac ho baví hrávať netuctový našlapaný neurofunk. V jeho setoch možno počuť okrem aktuálnych vecí aj menej či viac známe klasiky. Nemá však problém zájsť aj do deepu prípadne liquidfunku. Popri djingu sa venuje aj produkcii a má za sebou už zopár releasov. Najaktuálnejší track „Another Universe„ mu nedávno vyšiel na španielskom labeli Melting Pot Records k ich 10-temu výročiu na kompilácii s menami ako Malsum, Krone alebo Strago

REDFACE – Rodák z Trnavy, prichádza po dlhšej dobe späť do Art Klubu, aby pre Vás odpálil set plný nestarnúcich bangerov, ale aj silu aktuálneho zvuku ako je napr. Critical Music, Shogun Audio alebo Commercial Suicide. Redface ako ho poznáme, hráva prevažne atmospheric a liquidfunk plný atmosférických plôch, valivých basov a príjemných tanečných melódií, no tento krát pripravuje niečo aj z tvrdšieho sveta dnb, aby poriadne prevetral subbassy klubu a nenechal Vás stáť na parkete.

DIFFE – Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne, ktorý sa popri DJingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov . Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

BOBO a HYDROeS – Zakladajúci členovia SUMMIT CREW sa predstavia v spoločnom B2B sete.

Tešíme sa na Vás

s.43 web

Zdroj: Summit crew