Summit.46: 19. februára v Trnave!

Tentokrát sa 46. pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT uskutoční 19. februára tradične v trnavskom ARTKLUBE.  Na túto akciu sme si pripravili špeciálneho headlinera zastupujúceho ten najtvrdší sound menom FORBIDDEN SOCIETY.

Suportovať mu budú EVRO, BLAZER, BOBO a DIFFE. Sú pre Vás pripravené aj súťaže o voľné vstupy a priamo na akcii sa môžete tešiť na tematické samolepky, čerstvé ovocie, špeciálnu videoprojekciu a hlavne brutálne sety všetkých djov.

FORBIDDEN SOCIETY – Pod týmto názvom sa skrýva talentovaný Čech vlastným menom Jindřich Brejcha, ktorý okrem djingu a produkcie nadčasovej hudby, je aj šéfom vlastného rovnomenného labelu, obchodu so značkovým tovarom a tiež šéf stageu na najväčšom českom dnb festivale. Zo začiatku si ako celoživotný fanúšik tvrdšej hudby brúsil zuby na štýly punk a metal a až potom sa vrhol do boja s ich elektronickými ekvivalentmi gabber, hardcore a brekcore…a vtedy sa jeho život navždy zmenil. Po vydaní niekoľkých úspešných trackov na svetoznámych labeloch, sa rozhodol v roku 2010 založiť svoj vlastný label FORBIDDEN SOCIETY RECORDINGS. Ten sa postupom času stal domovom nielen jeho vlastnej hudby ale aj produkcie takých mien ako napr. Audio, Current Value, Counterstrike, Donny, Katharsys, Dub Elements, Receptor alebo domáci Computerartist. Čo sa jeho setov týka, sám to zhrnul asi takto: „Nikdy si nepřipravuji své sety dopředu jako někteří djs, mám v hlavě první track dva, které chci zahrát a pak vidím reakci publika. Vždy se snažím do setu narvat, co nejvíc energie to jde, ale nezapomínám nikdy na různorodost. Zamixuji hard D&B s rovnou 4×4 věcí, sleduji reakci a hraji pak to, co cítím, že v daný moment pasuje nejlépe.“

EVRO – Pochádza z Trnavy, no momentálne žije v Brne. Drum and bassu sa venuje už 9 rokov a najviac ho baví hrávať netuctový našlapaný neurofunk. V jeho setoch možno počuť okrem aktuálnych vecí aj menej či viac známe klasiky. Nemá však problém zájsť aj do deepu prípadne liquidfunku. Popri djingu sa venuje aj produkcii a má za sebou už zopár releasov. Najaktuálnejší track „Another Universe„ mu nedávno vyšiel na španielskom labeli Melting Pot Records k ich 10-temu výročiu na kompilácii s menami ako Malsum, Krone alebo Strago. Momentálne má už spracované nové EP, ktoré plánuje vydať na jednom známom labeli.

BLAZER – Vlastným menom Timotej Smolek, sa djingu dostal v roku 2010 kedy si kúpil svoj prvý mixpult. Drum and bass ho oslovil natoľko, že začal hrávať naplno a s kamarátmi si založili Crew s názvom Kill Commercial. Postupom času svoje akcie prepracovali až do Trrnavy a získali si svoje meno Bass Reaction.

DIFFE – 
Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne a čerstvý člen SUMMIT CREW, ktorý sa popri DJingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov . Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

BOBO –Trnavčanom dobre známy dj a organizátor akcie SUMMIT, bude aj tentokrát ako jediný zastupovať vinylovú komunitu. Zo svojho kufra vyloví tie najlepšie soundy od liquidfunku až po tanečné neuro.

s.46 web

Zdroj: SUMMIT CREW