SUMMIT.52

Už 52. pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT je naplánované na 14.10.2016. Dovolili sme si pozvať vychádzajúcu hviezdu na nebi talianskej drum and bassovej scény skrývajúcu sa pod menom DISPROVE. Pozvanie prijali aj dvaja členovia Break IT! crew, Boo Boo a Screamaker. Lineup doplnia domáci Bobo a Nuclear X. Pripravené pre vás bude čerstvé ovocie, tematické samolepky, krásna videoprojekcia, stále lepší soundsystem a hlavne skvelá atmosféra.

DISPROVE

Na scéne sa objavil začiatkom roku 2015, no za ten čas stihol narobiť na tanečných parketoch pekný bordel. Na svojom konte má už množstvo releasov mimo iných napríklad aj remix tracku Hideous od svetoznámych Black Sun Empire. S talentovaným mladým producentom SIGNALom spolu rozvírili vody tech -drum and bassu a to spoločnou kolaboráciou na trackoch WardriveArkaik Twelve. S ďalším pánom svojho remesla MAZTEKom vytvorili track Bad Body. Značného úspechu sa dočkal v momente keď si ho všimlo vydavateľstvo EATBRAIN, kde mu na albume Mirror Universe vyšli tracky FRQNCSTip Slip. Jeho hymnu Negative Dots znovu – vydali zase páni z NOISIE. Len pred pár dňami mu vyšlo sólové EP Damage na už spomínanom labeli EATBRAIN.

Je to jeden z tých producentov, ktorého kariéra má silne našliapnuté na ceste za úspechom. Jeho štýl tvorby charakterizuje silný a pevný no napriek tomu minimalistický zvuk, s ktorým sa vie dokonale pohrať a aj vďaka tomu sú jeho producentské počiny hrané takými audiofilmi ako Noisia, Audeka, Koan Sound, Skrillex alebo Maztek.

BOO BOO

Boo Boo pochádza z Banskej Bystrice a na scéne pôsobí od roku 2009, kedy si ho pod svoje krídla zobrala miestna Free.tesa crew. Pod jej hlavičkou pripravoval akcie Double Seven. Neskôr so Spiral crew organizoval akcie Rewind a s djom Blupcatom sa podieľal na Drumatique ltd. V Banskej Bystrici. Pár rokov pôsobil v Prahe, kde spolu s crew Drumbassterds.cz hrával na rôznych menších akciách. Po návrate do BB založil crew Break IT! a v miestnom klube Urban Spot organizuje akcie, na ktorých sa predstavila nielen slovenská špička dnb scény ale aj množstvo zahraničných djov.

SCREAMAKER

Screamaker, vlastným menom Daniel Poliak, sa dostal k  djingu v roku 2009 a pár mesiacov na to, ste ho mohli počuť v Centrum Music Clube. Neskôr však CMC nadobro zatvorili a po zhruba dvojročnej pauze sa opäť objavuje na bystrickej scéne ako člen Break IT! crew. Hráva prevažne neurofunk, svoje sety však velmi často okoreňuje aj inými subžánramy ako liquid, deep, techstep, crossbreed pripadne hardcore.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT má pre vás tiež pripravený set plný sviežich noviniek, ale aj starých klasík.

NUCLEAR X

Rezident akcie SUMMIT svojím otváracím setom zaháji akciu a tešiť sa u neho môžete na zmes liqudifunku a tanečného neura.

Tešíme sa na Vás.

summit-52sv-web

Zdroj: SUMMIT