SUMMIT.60

Po dlhšej odmlke sa SUMMIT vracia do starého známeho, ale vynoveného K – klubu (ARTKLUB) s akciou už s okrúhlym poradovým číslom 60. Hlavnou zmenou bude vstup od 18 rokov.

Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli pozvať ako headlinera vychádzajúcu hviezdu neuro/dark dnb scény, talianskeho nakladača pod menom MERIKAN. Supportovať ho budú rakúsky dj MIDO, mladá dvojica z topoľčianskej KANAL CREW, NECRO & PRESENTA. Samozrejme chýbať nebudú ani domáci BOBONUCLEAR X. Tešiť sa môžete aj na vynovený klub, čerstvé ovocie počas večera, samolepky, videoprojekciu, laser show, kvalitnejší zvuk a hlavne vami vytvorenú výbornú atmosféru.

MERIKAN

Jeho raketový nástup na top scénu prebehol počas roku 2017, kedy vydal masívny track END OF LINE na holandskom vydavateľstve BLACKOUT, kde mu neskôr vyšiel aj spoločný track s majstrom svojho remesla Disproveom. Krátko na to vydal aj EP na labeli PRSPCT, ktorý sa vyznačuje svojim unikátnym tech zvukom.

Svoju záľubu v drum and basse objavil v roku 2011, kedy začal navštevovať hudobnú školu Point Blank v Londýne. Tu sa jeho cesta skrížila s producentmi ako Cruk, alebo Disprove, vďaka čomu získal významné kontakty pre produkčné kolaborácie do budúcnosti. Medzi jeho prvé významnejšie releasy patria Metamorphosis EP na vydavateľstve Close2Death, alebo FLIPSIDE na Disturbed recordings.

Vďaka rýchlo stúpajúcemu pojmu MERIKAN, sa môžeme tešiť na množstvo kvalitných releasov na svetoznámych vydavateľstvách ešte počas tohto roku.

MIDO

Pochádza z Rakúska a svoju kariéru začal pred cca 7 rokmi, kedy jeho prvé verejné vystúpenie bolo v malom klube v jeho rodnom meste. Spočiatku sa orientoval na RnB a klubové hity, no postupom času ako získaval viac a viac skúseností a kontaktov najmä na DnB scéne, prešiel jeho playlist radikálnou zmenou o 180°.

NECRO & PRESENTA

Necro a Presenta su mladí borci z Topoľčian, ktorí spolu hrávajú od roku 2011. V ich rodnom meste začali organizovať aj party, ktorá nesie názov ich crew, KANAL. Ich sety sú plné energických deepov, rollerov, no v neposlednom rade aj junglov a techstepov. Počas svojej dj-skej kariéry si zahrali s hviezdami ako Andy C, Noisia, Fierce, Grooverider, Ivy Lab, Silent Witness a mnoho ďalších.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT má pre vás pripravenú novú nádielku kvalitnej hudby, ako inak ako na vinyloch. Zahrá vám v prvej polke večera a tiež na samotný záver akcie.

NUCLEAR X

Dj pochádzajúci z Jaslovských Bohuníc, ktorý je návštevníkom akcie dobre známy, otvorí SUMMIT.60 svojim setom plným najmä mainstream drum and bassom a liquidom.

Zdroj: TS