Summit.62: 8. júna v Trnave!

Už 62. pokračovanie pravidelnej dnb akcie SUMMIT, ktoré sa uskutoční 08.06.2018, sa tentokrát bude niesť v duchu warm up párty pre festival Trident, ktorý aj tento rok bude na Duchonke.

Po veľmi dlhej dobe budeme za mixom vidieť aj zástupkyňu nežnejšieho pohlavia a členku III TRIDENT crew BEATY, pochádzajúcu z Českej republiky. Z Rakúska nás zase príde navštíviť EMX a spolu s ním aj jeho dvorný MC DB. Za našu domácu scénu sa predstaví RH+ a o lokálny support sa postarajú BOBONUCLEAR X. Priamo na akcii budeme žrebovať aj výhercu jedného lístku na Trident festival 2018. Ako obvykle sa aj tentokrát môžete tešiť na čerstvé ovocie počas večera, tematické samolepky, zaujímavú projekciu a opäť o niečo lepší sound klubu K- ten klub.

BEATY

Česko – slovenská DJka, členka bookingu III Trident a Bassistaz, ktorá je súčasťou organizačného tímu najväčších DnB akcií na Slovensku a čiastočne aj v Čechách.  Reprezentuje moravsko – sliezsky drum and bass po celej SR, Česku, Poľsku ale aj Španielsku, Írsku, Grécku a Anglicku. Na scéne je už 14 rokov a je známa najmä tvrdším štýlom. Jej sety sú plné energie a tiež nechýbajú presné a dynamické mixy. Nebojí sa mixovať viac subžánrov dnb a občas u nej môžete počuť aj breakbeat, tekno, alebo oldschool. Hráva tiež disco-house. Vlastní aj slušnú zbierku vinylov. V roku 2016 a 2017 sa umiestnila na 2. mieste v kategórii DJ-ka roku v ankete Czech DNB awards.

EMX

Je šéfom rakúskej crew COMRADE DNB a počas predošlých 10 rokov vystriedal viacero elektronických žánrov. Okrem svojho podujatia, ktoré organizuje v klube SUB vo Wienner Neustadt, organizuje od roku 2011 aj PreParty na URBAN ART FORMS FESTIVAL. V roku 2016 a 2017 organizoval podobné PrePartys aj pre NU FORM FESTIVAL. Momentálne pracuje na oveľa väčšom koncepte s názvom COMRADE XL, ktoré sa konajú v Arena Nova vo Wiennner Neustadt. Vystupoval už po boku takých miesn ako napríklad Noisia, BSE, The Upbeats, A.M.C. a mnoho ďalších.

MC DB

Vlastným menom Daniel Bier ukázal svoj MC skill prvýkrát pred publikom v októbri 2017 na akcii COMRADE XL. Od tej doby je aj členom COMRADE DNB crew a supportoval už také mená ako HEDEX, MACKY GEE, JUNE MILLER a mnoho ďalších. Ako hovorí : Drum and bassový MC má „rave-ovať“ a užívať si každý moment života, aby mal skutočný úsmev na tvári.

RH+

Richard, známy pod pseudonymom RH+, je DJ ktorý aktuálne žije v Brne. Za CD playere sa postavil prvý krát v roku 2013 a až do dnešného dňa reprezentuje novomestskú crew Street Madness a spoluorganizuje klubovú noc Neuro Vision a festival Galota. V jeho hľadáčiku sú hlavne hutné rollery s tučnou basou no pravidelne je možné ho vidieť hrať aj nefalšovaný neurofunk. Dôraz kladie na rýchle a precízne mixy a vždy sa snaží priniesť obecenstvu čerstvé a menej známe novinky.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT vám ako vždy prinesie dávku toho najlepšieho dnb ktoré má vo svojej zbierke vinylov.

NUCLEAR X

Domácim dobre známy dj, ktorý Vás v čisto vinylovom sete prevedie žánrami liquidfunk, neuro no aj mainstream DnB.

Tešíme sa na Vás

Zdroj: TS