Summit.63: 14. septembra v Trnave.

Ďalšie pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT, už s poradovým číslom 63, je na pláne 14.09.2018 tradične v trnavskom K-klube. Náš zahraničný hosť, ktorý si hovorí GOSH pochádza z Maďarska no momentálne žije vo Viedni.

Okrem neho sa predstavia aj KOLLMIXX a ENIGMA MOVEMENT z holíčskej BASS:VISION crew, a GYSTORE spolu s MC SOLDIER z dunajskostredskej GREENLAND crew. Chýbať nebudú ani domáci BOBO a NUCLEAR X. Večer Vám okrem príjemnej hudby spríjemní aj zaujímavá videoprojekcia, čerstvé ovocie a free samolepky na vstupe.

GOSH – Pochádza z Maďarska, no momentálne žije vo Viedni, kde sa naplno venuje organizovaniu podujatí ako napr. Highscore DnB, Spinback alebo Rave On. Od roku 2012 spolupracuje aj s najväčšími menami viedenského drum and bassového podsvetia. K nám sa chystá s mohutnou náložou drum and bassu, ktorý rozpúta na parkete hotovú smršť.

KOLLMIXX – K mainstreamovému drum and bassu sa dostal ešte počas strednej školy. Neskôr mu učaroval najmä deep drum and bass, ku ktorému pričuchol na akciách BETONAGE, kde sa začala aj jeho djská kariéra. V roku 2014 si zaobstaral prvé gramofóny a začína hrávať z vynilov pod pseudonymom S+. Potrpí si na kvalitnú selekciu, no neškatuľkuje a vie zahrať aj tvrdšie žánre ako neurofunk alebo techstep. Jeho obľúbenými interpretmi sú napr. Artificial Intelligence, Lenzman, Command Strange, Zero T a mnoho ďalších.

ENIGMA MOVEMENT – Enigma Movement je mladý dj a začínajúci producent. V žilách mu koluje deepový sound. Stihol byť hosťom v Signall_FM a mal tu česť supportovať mená ako Kyrist, Monty, Wingz, Skeptical či Arkaik. Značky Dispatch a Flexout sú jeho srdcovou záležitosťou.

GYSTORE & SOLDIERR – Gystore, vlastným menom István Kardos pochádza z Dunajskej Stredy. Odjakživa je hudba jeho vášňou a počas strednej školy, kedy spoznal drum and bass sa tejto vášni aj aktívne venuje. Hráva od roku 2012, no zásadný zlom nastal až o rok neskôr, kedy sa mu hrania rozbehli po celej krajine. Predstavil sa aj v rádiu RWD.FM v online prenose s DurvaCrew a tiež v budapeštianskej radio show Techno terapy. Na labeli 4BEAT Records mu vyšiel track „ CJ is back “ a na labeli BLACKHAWKDOWN mu vyšiel track „ The Beginning “. Počuť od neho najmä zvuky neurofunku, no nebráni sa ani deepu. Za veľa vďačí aj svojmu kolegovi SOLDIERRovi, s ktorým istú dobu tvorili duo a neskôr vytvorili kapelu The Grove. Organizuje podujatia ako Cats in da Cave, ConnAction a Green Land Open Air. Soldierr je MC a spevák v kapele The Grove, má aj vlastné tracky a momentálne pracuje na ďalších aj v spolupráci s inými umelcami. Častokrát ho pozývajú na podujatia ako solo MC bez kapely, kde supportuje DJov počas večera.

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT Vám zahrá do tanca obohraté klasiky aj novinky či už z jemnejšieho liquidfunku na začiatku ale aj tvrdších žánrov na konci akcie.

NUCLEAR X – Rezident akcie SUMMIT nás znovu poteší otváracím setom plným melódií a chytľavých rytmov

Tešíme sa na vás

Zdroj: ts