Summit & Mass Wizard Reunion!

Nový rok začneme oživením spolupráce medzi SUMMIT CREW a MASS WIZARD CREW. Spoločné podujatie, ktoré je naplánované na 10.01.2014 pod názvom SUMMIT AND MASS WIZARD REUNION, bude výnimočné tým že sa spoja obe crew s cieľom pripraviť Vám čo najväčšiu zábavu a vytvoriť perfektnú atmosféru tak aby ste tancovali a bavili sa až do rána bílého.

Ako headliner sa tento krát predstaví mladík z oblasti Kysúc. Energickosť, dynamickosť a temperament. Tri slová charakterizujúce hudbu mladého producenta, zvukára a Dja s menom SPYREX. Jeho sety sú vždy príjemne svieže, dynamické, plné energie s prímesou adrenalínu a so štipkou nostalgie. Už ako mladý chalan vždy inklinoval k hudbe viac ako len bežný poslucháč. Vo svojich 16 sa dostal k midikontroléru, avšak nenašiel v tom tú pravú krásu DJingu. Preto začal robiť všetko preto, aby si mohol zadovážiť svoje vlastné gramofóny a zapredať sa starej škole – vinylom. V svojich 17 už vlastnil dva certifikáty na soundengineering a recording engineering od SAE University. Momentálne je síce stále študentom, avšak to mu nebráni naplno sa venovať zvukarine, práci v štúdiu, produkcii a djingu.  Ako 18 ročný sa stal spolumajiteľom nového štúdia Bastard Records, kde trávi aj najviac svojho času so skupinou Pokora. Ku koncu svojej 18stky už hráva v popredných kluboch na najlepších dnb akciách po celom Slovensku a Čechách.

V roku 2010 si zakladá vlastný DJingovy krúžok pre mladých, z ktorého vyšlo kopec mladých talentov.

Ďalej sa Vám na pódiu predstaví mladý DJ SHORTY, ktorý začínal hrávať dubwise a ragga-jungle z vinylov a neskôr prešiel na drum n basové vlny a taktiež presedlal z vinylov na digitálne médium. Jeho hranie sa vyznačuje výbornou selekciou a rezkým tempom prechodov.

Ako nováčik sa na akcii predstaví aj DJ NuclearX, ktorý sa orientuje najmä na liquidové a melodické tóny. Očarili ho gramofóny a preto jeho smer bol jasný a vydal sa teda cestou vinylového šialenstva.

Za zmienku určite stoja aj obaja organizátori a promotéri tejto REUNION akcie BOBO a CARROTEATER. Obaja majú už čo to odohraté aj keď nie na spoločných akciách, pretože sú si na lokálnej scéne konkurenciou. Pre toto podujatie však spojili svoje sily aby ukázali aj ostatným, ktorí sa spolu tlačia na slovenskej dnb scéne, že nie len konkurovanie si, ale hlavne spolupráca a porozumenie prinášajú lepšie výsledky.

REUNION-DONE

Zdroj: Summit