Summit: Trident Open Air warm up!

Na predposledný júnový víkend sme si pre vás pripravili, podobne ak minulý rok, ďalšiu zo série akcií SUMMIT, tento krát však s podtitulom TRIDENT OPEN AIR WARM UP. Na podujatí sa Vám predstavia zástupcovia TRIDENT crew spolu s domácim trnavským zastúpením.

Počas akcie si budete môcť priamo na mieste zakúpiť lístky na festival TRIDENT OPEN AIR na Duchonke. Zo všetkých zabávajúcich sa ľudí bude priamo počas večera vyžrebovaný jeden, ktorý získa 1 VIP vstup na TRIDENT OPEN AIR úplne zdarma. Teda o dôvod viac, prečo by ste na akcii SUMMIT – TRDENT OPEN AIR WARM UP nemali chýbať. Počas večera sa vám na pódiu predstavia:

SHEK – Začal hrávať drum and bass od roku 2007. Hrá iba z originál vinylov. V roku 2010 sa prihlásil na djskú súťaž SIGNAL_FM_MINIBASS 2010, ktorú následne vyhral s možnosťou odprezentovať svoj dj-ský set v Rádiu_FM a zahrať si na prvej party. Práve tieto príležitosti mu pomohli, aby sa zviditeľnil a ukázal, že to s platňami a drum and bassom myslí vážne. Jeho sety sú plné rytmických a energických trackov. Hral na parties spolu s Dj-mi ako sú Optical, Hybris, Ant TC1, Kato, Gabanna, Kukurica. V jeho bagu môžeme nájsť tracky neurofunkové, liquidfunkové, deepové, ale aj rôzne iné štýly obohacujúce jeho sety. Pochádza z Dolných Vesteníc okres Prievidza. Patrí do zoskupenia [[[Trident, kde ho môžete vidieť na domácich drum and bassových akciách a na letných festivaloch.

NECRO & PRESENTA

NECRO – vlastným menom Martin Ďurnek pochádza z Topoľčian. S drum and bassom sa prvýkrát stretol ako 15 ročný keď mu ho pustil kamarát (Roller) ktorý ho neskôr v tejto hudbe veľmi ovplyvňoval. Od roku 2007 začal pravidelne navštevovať klubové noci ako Trilogic, Trident či Bass. O dva roky neskôr si jeho kamarát a spolužiak (Cesto) kúpil techniku na ktorej skúšal hrať no vtedy ešte nepremýšľal nad vlastnou dráhou DJ-a. V tých časoch ho bavil hlavne tvrdý drum and bass no postupne sa jeho pohľad na drum and bass zmenil čo viedlo aj k zmene obľúbených producentov a momentálne ho najviac baví a hráva hlavne deepové tracky. V roku 2011 ho tento štýl natoľko pohltil že sa rozhodol kúpiť si svoju vlastnú techniku a tak mohol prezentovať svoj vlastný pohľad na dnb. Vtedy sa stretol s Presentom ktorý mal rovnaké plány a zhodli sa spoločne si kúpiť CD-playere, mixpult a ostatné veci potrebné k hraniu. Na prvej akcii si zahrali v tom istom roku s Kanalcrew bookingom. V ich setoch dominuje hlavne deep, rýchlejšie deepové veci a neurofunk. Začiatkom roku 2014 dvojicu Necro & Presenta prizval Kato do bookingu Trilogic no momentálne sú už členmi Trident crew. Akcie na ktorých ste mohli dvojicu Necro & Presenta počuť sú napríklad Trident, BASS, Let it roll on tour, Bassmission, Synapse, Trident OA, Basement a iné.

PRESENTA – vlastným menom Viktor Wiedermann pochádza z Topolčian. K drum and bassu sa dostal po prvý krát v roku 2007. Od vtedy si začal osvojovať základy elektronickej hudby , ktorú počúva a skúma ju až doteraz. Počas rokov sa profilovali drum and bassove subžánre, ktorým sa venoval, začínal s neurofunkom, techstepom, potom liquidfunkom, no usadil sa v temnom deep drum and basse. Popri drum and basse sa venuje aj produkcii hip hop beatov (Conspiracy Flat) a pod pseudonymom Vladimir Kontrol s dj-om Clowniem hrávajú industrial techno.

TAPIR – Ostrieľaný harcovník domácej trnavskej drum and bassovej scény, ktorý sa orientuje najmä na deepovo – liquidové kombinácie.

BOBO – Organizátor a promotér akcie SUMMIT, ktorý hrával v minulosti najmä liquidfunk, sa postupom času presunul cez jungle, breakcore, neurofunk k tvrdším nie monotónnym, ale striktne tanečným beatom.

summit_wu_web

Zdroj: SUMMIT CREW