Suvereno: Alkoholom určite krstiť nebudem!

Suvereno vyrazil na Alchymista Tour vo februári a po viac ako mesiaci ma za sebou prvú tretinu. Slovenská časť turné zatiaľ napĺňa jeho očakávania nad mieru, pretože, ako zdôraznil, spolupráca s fanúšikmi je počas koncertov výborná.

„Turné zatiaľ prebieha na jednotku. Teším sa predovšetkým z toho, že ľudia chodia na koncerty. Priemer máme päťsto fanúšikov, čo je na slovenské klubové pomery skvelé,“ zložil poklonu fanúšikom Suvereno.

Jedným z vrcholov turné bude blížiaci sa bratislavský krst Alchymistu, kde sú pozvaní všetci hostia z albumu, plus k nálade prispejú hip hopový freestyler Shomi a Revolta. Scenár večera je rozdelený do dvoch častí s tým, že v prvej bude Suverenovi „kryť chrbát“ DJ Grimaso a druhá bude patriť jeho šou so živou kapelou. „Po decembrovej release party som marcový termín krstu zvolil úmyselne, aby si ľudia album napočúvali a dostal sa im pod kožu, lebo vždy sa hrá oveľa krajšie pred publikom, ktoré pozná skladby, vďaka čomu si ich oveľa viac užíva,“ vysvetľoval Suvereno.

https://www.youtube.com/watch?v=_vAS_2NSK-M

Krst albumu Alchymista sa bude konať 15. 3. v LOFT! Clube. Meno krstného otca, ani to, čím sa bude krstiť Suvereno prezradiť ešte nechcel. „Krstiť bude určite človek, ktorý priložil  ruku k dielu a veľmi si ho vážim. V mojom prípade viem vylúčiť to, že sa bude krstiť alkoholom. Možno vyberieme nejakú prírodnú esenciu symbolizujúcu princíp alchýmie,“ dodal s úsmevom Suvereno.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.