Svetlanna má nový singel a úplne nový imidž.

Speváčka Svetlanna prijemne šokovala svoje okolie a fanúšikov. Nahrala novú skladbu s názvom Motýľ a zároveň od základov zmenila svoju vizáž. Vlastná mama i najbližší priatelia ju nespoznali. Keď uvideli jej nové fotky, nechceli veriť, že je to skutočne ona.

Mladá speváčka na seba prvýkrát upozornila piesňou L.E.N. Odvtedy uplynulo pár mesiacov a hlasí sa o slovo opäť. Tentokrát s novou skladbou a sexi lookom. Jej nečakanú zmenu má na svedomí profesionálna fotografka Mária Švarbová spolu so svojim kreatívnym tímom a módna návrhárka Monika Vontszemuová.

„Keď som videla Máriine fotky prvýkrát, doslova som spadla zo stoličky. Pozerala som sa na ne asi hodinu a nevedela som pochopiť, kto to na nich je. Jediné, na čo som sa zmohla, bolo waw,“ prezradila s úsmevom Svetlanna.

„So Svetlannou sa mi spolupracovalo výborne. Je to veľmi milé a bezprostredné dievča, ktoré nemalo s ničím problémy. Presne toto správanie pri fotení obľubujem. Fotenie komplexne bolo namáhavé, pretože sme robili veľa fotiek a išlo nám o veľkú variabilitu, ktorú som chcela dodržať,“ pochválila Svetlannu fotografka Mária Švarbová alias Aria Baró.

Svetlanna 2 by Maria Svarbova (Aria BarĘ)

Jednotlivé fotografie sa kvôli atmosfére fotili vždy na inom mieste, ktoré špeciálne pre túto príležitosť vybrala samotná fotografka Mária a scénografka Laura Štorcelová. O vizáž a vlasy sa Svetlanne postaral Boris Bordács.

„Vedela som, že Svetlannin najnovší singel sa volá Motýľ, tak sme so scénografkou do obšírneho konceptu symbolicky zapojili ručne urobenú kuklu a využili ju pri dvoch fotkách. Svetlanne bola vtedy veľmi zima, lebo musela ležať na studenej zemi iba v kukle a spodnom prádle,“  spomenula pikošku z fotenia Mária.

Svetlanna 1 by Maria Svarbova (Aria BarĘ)

Nová skladba Motýľ, ktorá sa nahrávala podobne ako singel L.E.N. v štúdiu LVGNC a ktorú produkoval Marek Rakovický, čoskoro dostane aj vizuálnu podobu. Na videoklipe v týchto dňoch pracuje vyhľadávaný režisér slovenských klipov Jozef Koháry, ktorý v minulosti spolupracoval napríklad so skupinou Hex, Peter Bič Project, Tublatankou alebo Martinom Harichom.

Svetlanna – Motýľ (nový singel) na Deezeri
Facebook Svetlanny – www.facebook.com/svetlannaband

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Mária Švarbová alias Aria Baró