Svetové underground techno opäť v Bratislave! : PVC x MORD x Undead.

Toto je niečo nové. Special. Po čase väčší techno event opäť v Bratislave, tentokrát premiérovo v industriálnom, tmavom, členitom a veľmi zaujímavom priestore Undead v Petržalke. Táto akcia je výsledkom spolupráce holandského vydavateľstva MORD a slovenskej značky PVC.

Pripravený je naozaj nabitý lineup dobrých a známych techno DJs a producentov. Z Londýna priletí ANSOME, aktuálne najviac vyťažený DJ značiek Mord a Perc Trax, veľmi rýchlo sa presadil medzi elitu, sme na neho zvedaví. Takisto v slovenskej premiére sa predstaví Stanislav Tolkachev z Ukrajiny – umelec telom i dušou, očakávame niečo ako cosmic-techno-set.

Bas Mooy je majiteľ a mozog labelu Mord z Rotterdamu, okrem toho veľmi dobrý DJ, výborne mu to šlape. Takaaki Itoh z Japonska priletí na svoje ďalšie európske turné, v poslednej dobe hráva v podstate už každý víkend, nedávno na MORD vydal úspešné štvor-pesničkové EP, v tejto nabudenej zostave nemôže chýbať. Z domácej scény v spoločnom sete Toky&Boss a neskôr Loktibrada, kvalitatívne všetko viac ako solídni DJs. Hrať sa bude nové klubové techno, od desiatej večer do ôsmej ráno.

Predpredaj aj vstup na bráne sú za 15€.

Info aj tu: https://www.facebook.com/events/229218167750365/

Zdroj: Subclub