Svetoznámy DJ Paul van Dyk roztancuje Bratislavu.

V Bratislave sa chystá veľkolepá párty so zvučnými menami. Jej hviezdou bude jeden z najžiadanejších DJ-ov sveta Paul van Dyk. Jeho šou neustále zapĺňajú štadióny, športové haly, festivaly a kluby po celej zemi. 

V medzinárodnom lineupe budú rodákovi z nemeckého Eisenhuttenstadtu asistovať Čech svetového mena Michael Burian, Nemec Stefan Dabruck známy kultovým  In my Mind, maďarská a slovenská DJ-ská špička.

007

Pre dídžejov organizátori pripravujú aj špeciálnu aparatúru. Fanúšikov elektronizujúcich rytmov a neudržateľnej energie toto špeciálne ozvučenie určite poteší. O veľkolepú svetelnú show sa postará viacero laserových projektorov, množstvo plazmových obrazoviek, či LED stien.

Na Paula van Dyka čaká jedna z najväčších hál v Bratislave, vo výstavisku Incheba. Stále jeden z najžiadanejších DJ-ov sveta sa tu predstaví v piatok, 20. Septembra 2013. Vstupenky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Viac info: https://www.facebook.com/bestevents.sk
Event: https://www.facebook.com/events/497774996981884/?notif_t=plan_user_joined

Kto je Paul van Dyk?

Vyhral neskutočné množstvo ocenení. Jeho diskografia obsahuje viac ako 100 titulov. Pochádza z východného Nemecka. Jeho pravé meno je Matthias Paul.

008

Na hudobnej scéne debutoval albumom 45 RPM. Nasledovali nahrávky Seven Ways (1996), Out There And Back (2000), Reflections (2003), In Between (2007) a Evolution (2012). Medzi jeho najväčšie hity patria skladby Crush, Tell Me Why (The Riddle), We Are Alive či For An Angel. Prestížny magazín DJ Mag ho 2 roky po sebe zaradil na prvé miesto v rebríčku najlepších svetových dídžejov.

Počas svojej doterajšej kariéry získal niekoľko ocenení. V roku 1999 bol časopisom DJ zvolený za Najlepšieho tvorcu hudby, čím prekonal takých DJ-ov, ako Fatboy Slim (2. miesto) alebo Paul Oakenfold (3. miesto). Pred pár rokmi si z odovzdávania hudobných cien v Londýne si odniesol titul Najlepší medzinárodný DJ. Tento istý prívlastok získal aj od časopisu Ministry of Sound. Ďalší anglický časopis Muzik ho označil za Lídra trance ľudu. Čitatelia tohto magazínu navyše ohodnotili jeho šesťhodinový set uvedený na akcii Gatecrasher ako druhú najlepšiu klubovú noc vôbec. Ešte v tom istom roku bol časopisom Mixmag označený za Muža roka. Získavanie ďalších ocenení sa ale neskončilo. V roku 2004 to bol titul Najobľúbenejší americký DJ podľa časopisu BPM Magazine. Zo súťaže Dancestar Awards, konanej v tom istom roku, si domov odniesol hneď tri hodnosti – Najlepší medzinárodný DJ, Najlepšia akcia a Najlepšia hudba k reklame. V marci toho istého roku vyhral taktiež Mexického Oskara za hudbu k filmu Zurdo. Následne bol na základe prieskumov vyhlásený za najlepšieho DJ-a sveta.

1st_Pvd

Zdroj: Organizátor