Svojšice 2013: Na festivale sa predstaví legendárny český klub Radost FX.

Jeden z nejstarších klubů v České republice  – Radost FX potvrzuje svou účast na letošním ročníku festivalu Svojšice! Na třetím krytém pódiu festivalu se vůbec poprvé v ČR představí francouzský mág Rodriguez Jr., slovenské duo Toky a Boss, rezidenti klubu Radost FX a svůdná Jaqullin.

Kromě hlavního pódia a Finlandia Dance Zone se mohou všichni návštěvníci festivalu Svojšice 2013 těšit na krytou stage renomovaného českého klubu Radost FX, jehož existence sahá až do roku 1991.

Headlinerem této stage bude francouzský techhousový producent Rodriguez Jr alias Olivier Mateu’s, jehož aktivity jsou spojeny s berlínským labelem Mobilee. Olivier je současnou špičkou na poli techhousu a deephousu a za zmínku určitě stojí jeho počin Ocean Drive a nebo jeho společná práce s Ray Okparou – Chi this Wonder Up. Svou premiéru v České republice si odbude v exkluzivním live setu, který by jste si rozhodně neměli nechat ujít.

Kromě tohoto charismatického Francouze se  na Radost FX pódiu představí domácímu publiku dobře známé slovenské duo Toky a Boss, rezidenti klubu Radost FX a zástupci Radost FX Production – Wilda, Subgate, Marty Fish, Schwing, Tokátko, Adam Cloud, JB, Flesh, Taada a svůdná Jaqullin.

Rodriguez Jr – Plattenleger – 21.04.2013

Pokud jste příznivci kvalitního techhouse a techno soundu, rozhodně by jste na této stagi neměli chybět!

Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice 
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
Aftermovie Svojšice 2012: https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE 

Zdroj: Svojšice