Svojšice official afterparty by Chapeau rouge & Creative!

Orbith, Subgate, Franke, Michael J, Miquel, Rob Smile, TGT, Tibiza, Pete Walk, Ronica, Nkyp a řada dalších na oficiální afterparty po festivalu Svojšice v sobotu 21.6. a neděli 22.6.!

Za několik týdnů se opět rozduní svojšický amfiteátr, který přivítá další ročník známého domácího festivalu Svojšice, na němž se představí hned na čtyřech pódiích přední světoví a domácí umělci typu Cristian Varela, Marco Bailey, Mauro Picotto, Tom Hades, Matrix, Bassline Smith nebo Candy Cox.

Ve spojení s dvoudenním programem festivalu jsou pro jeho návštěvníky připraveny hned dvě nabité afterparties, které se tradičně odehrají v přilehlé restauraci a její zahrádce.

Tentokrát za oficiálními afterparties stojí pražský klub Chapeau Rouge a Creative crew, která ma na svědomí stejnojmenný event v tomto klubu, na němž se představila celá řada zahraničních hostů typu Mihai Popoviciu, Philipp Straub aka Felipe, Sean Miller nebo domácí djská elita.

V rámci dvou afterparties, které startují vždy v 5:00 vystoupí 16 domácích zástupců.

Sobotní afterparty vás provede sestava Michael J, Miquel, Pete Walk, TGT, Rob Smile, Tibiza, Peter Costa a Taada.

Neděle pak bude patřit neméně kvalitním vystupujícím, kterými jsou Orbith, Subgate, Franke, Nkyp, Schwing & Jr.Schwing, Topclass a Ronika aka Vasquez.

Kompletní informace o oficiální afterparty naleznete na www.svojsice.cz, www.facebook.com/creativeczech a www.chapeaurouge.cz

CREATIVE_after_4

Zdroj: Svojšice