Swingový bál s Milanom Lasicom!

Tanečná noc s orchestrom Bratislava Hot Serenaders a hosťom Milanom Lasicom, ktorý zaspieva šlágre Františka Krištofa Veselého, sa uskutoční 15. októbra v Banketovej sále hotela Kyjev.

S nádychom sentimentu – Swingový bál bude „Labutia pieseň“ pre hotel, ktorý sa krátko po bále zatvára pre rekonštrukciu. Máme tak poslednú možnosť pripomenúť si zašlú slávu v minulosti luxusných priestorov, ktorá sa už nebude nikdy opakovať.

Program až do rána – V pestrom programe predvedie „populárne“ tanečné štýly 30-tych rokov Bratislavský dámsky tanečný kabaret Hulla Girls, tanečná škola Jagermajster má pre všetkých pripravený rýchlokurz dobových tancov a tanečné štúdio Mafra prinesie originálne orientálne prekvapenie. A to ešte nie je všetko z celonočného programu. Zaznejú i piesne Frank Sinatru v podaní víťaza celoslovenskej muzikálovej súťaže Ondreja Hrašku s klavírnym virtuózom a skladateľom Tomášom Rojčekom.

Niečo pre gurmánov – V cene vstupenky je bohatá večera /3 druhy mäsa 200 g s veľkou oblohou, po fľaške dobrého vínka na pár, pre každého fľaša minerálky, slané pečivo a k tomu ešte polnočnú kapustnicu. Je možnosť i pre vyznavačov vegetariánskej stravy vybrať si vegetariánsku večeru – stačí to oznámiť  pri zakúpení vstupenky. Stoly sú po 8 osôb ako v dobrej spoločnosti.

Kde si môžete zadovážiť vstupenky?
Vstupenky v cene 49 € sú ešte k dispozícii v sieti Ticketstream, www.ticketstream.sk.

Swingovy Bal

Zdroj: TICKETSTREAM s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET