Sziget s novým aftermovie predvedčí aj nerozhodných!

Sziget festival patrí jednoznačne medzi najlepšie európske festivaly. Ak ste ostrov v centre Budapešti ešte nenavštívili, jeho atmosféru si môžete vychutnať prostredníctvom tohtoročného aftermovie.

Sziget je nielen hudba a umenie, ale aj radosť, šťastie, nový priatelia a zážitky! A tiež parádny nápad na vianočný darček! Nová Sziget reklama o tom určite presvedčí aj vašich rodičov – https://youtu.be/uvpAWeDs-Pg.

https://www.youtube.com/watch?v=k_JqgPOJBpA

Sziget sa v ostatných rokoch stal vyhľadávaným miestom dovoleniek mladých ľudí z celého sveta. Sedemdňový únik z reality ponúka Ostrov slobody v plnom vybavení. Od klasických festivalových vychytávok ako skvelé koncerty a parties do rána, cirkusové predstavenia, tanečné a umelecké workshopy. Na Sziget pláži sa môžete osviežiť v Dunaji, vo festivalovom mestečku ochutnáte skvelú gastronómiu celej Európy, v priľahlom centre Budapešti oddýchnuť si pri návšteve historických pamiatok, kúpeľov a najmä zažijete jedinečnú atmosféru s novými priateľmi, skvelou hudbou a nenapodobiteľnou atmosférou.

Sziget festival sa každoročne zaraďuje medzi najlepšie veľké európske festivaly, potvrdzujú to nielen fanúšikovia, ale aj profesná verejnosť a hudobníci. Tohtoročný festival sa tešil rekordnej týždennej návštevnosti, kedy ho počas siedmych dní navštívilo 415 000 Szigeťanov z viac ako 85tich krajín. Prví headlineri Sziget festivalu 2015 budú ohlásení už v najbližších dňoch.

Sziget2014

Sziget festival, týždeň na ktorý budete spomínať celý rok!

Najlacnejšie vstupenky na Sziget festival 2015 si môžete kúpiť na https://sk.szigetfestival.com do 31. decembra. V predaji sú 7- a 5-dňové festivalové passy, ale aj jednodňové vstupenky.

Zdroj: Sziget