Sziget: Týždňová párty, jednodňový únik z reality.

Sziget je hviezdou medzi festivalmi, rajom medzi festivalovými areálmi. Tento krásny zelený ostrov v srdci Budapešti si môžete užiť aj len jeden deň. Môžete si byť istí, že to bude deň nabitý energiou, skvelou atmosférou, koncertmi hudobných hviezd a stúpajúcich mladých talentov.

Organizátori ponúkajú možnosť kúpi jednodňovej vstupenky. Do konca júla sú vstupenky predaji za zvýhodnené ceny. Kúpu priamo na mieste by sme tento rok neriskovali, už pred pár dňami organizátori totiž hlásili viac ako 90 % predanej kapacity festivalových pasov.

sziget2014

Sedemdňový festival ponúka na každý deň kopec skvelej hudby a výborných koncertov na štrnástich hudobných pódiách a desiatkach miest s pestrým sprievodným programom. Vyberáme len tie najväčšie mená, odporúčame však pozrieť si detailne oficiálny festivalový web, ktorý medzi menej známymi kapelami a interpretmi skrýva mnoho budúcich hviezd svetových pódií www.szigetfestival.sk/programs

11. august, pondelok
Blink-182 – The 1975 – Leningrad

12. august, utorok
Queens of the Stone Age – Deadmau5 – The Bloody Beetroots – Ska-P

13. august, streda
Imagine Dragons – Placebo – Skrillex – Tom Odell – Jake Bugg

14. august, štvrtok
Macklemore & Ryan Lewis – Lily Allen – Bastille – Fink – Stromae – Bonobo – Axwell

15. august, piatok
Korn – Manic Street Preachers – Kelis – Klaxons – Ceelo Green – Angel Haze

16. august, sobota
The Prodigy – Madness – Fedde Le Grand – The Bosshoss – Wild Beasts – Bombay Bicycle Club

17. august, nedeľa
Outkast – Calvin Harris – The Kooks – Triggerfinger – NOFX – Darkside – La Roux

Okrem bohatého line-upu pripravili organizátori Szigetu aj veľké množstvo sprievodných podujatí na každý deň. Moderný cirkus, divadelné predstavenia, luminárium, ruské koleso Sziget Eye, výtvarné inštalácie, pouličných umelcov, pláž, chutnú medzinárodnú kuchyňu, ale aj možnosť oddychu v tieni stromov, ktorých je na starostlivo upravovanom a upratovanom ostrove naozaj veľa.

Tento rok sa vstupenky na festival predávajú s rekordnou rýchlosťou. Ak nechcete prepásť koncert vášho obľúbeného interpreta, alebo chcete zažiť deň/týždeň v inej realite, odporúčame vstupenky zakúpiť si v predpredaji za zvýhodnené ceny do 31. júla (vstupenka na jeden deň – 50 eur) v sieti Ticketportal alebo na www.szigetfestival.sk.

sziget_podnoch

Zdroj: Sziget