Tadeáš Hrozáň vydáva EP album TADEAS ♯1.

Ak ste fanúšikmi podsadených rockových tónov s prímesou pop- reggae, či prezieravých folkových tónov, pozývame vás na krst debutového EP Tadeáša Hrozáňa, ktoré čoskoro uzrie svetlá pódií.

Spomínané EP bude obsahovať intro a šesť pop-rockových skladieb. Vydanie albumu je naplánované na 1. marca 2016, a bude možné si ho vypočuť na portáli www.soundcloud.com. Tadeášove texty sú textami zo života, vyjadrujúce zážitky každodenného bytia.  Hlavnými nositeľmi tohto albumu sú témy o láske, šťastí, ale i nesmelosti vo vzťahu medzi mužom a ženou.

Ak ešte stále máte pocit, že Tadeáša nepoznáte, je tu  skvelá príležitosť a to 26. marca 2016 v SenciMurphy´s pube, kde sa vám osobne predstaví na pódiu.  Krstným otcom albumu bude spevák Adam Ďurica. To, že je Adam jasnou hviezdou v povedomí slovenskej hudobnej scény je zrejmé, takéto gestá však tiež patria k jeho profesionalite.

Nemôžeme samozrejme vynechať všetkých tých, ktorí stáli pri vzniku Tadeášovho EP. Sú to Jakub a Matej Hrozáňovci, Michal Danielis, Marek Noskovič, Rony Rajt, Filip Rummel, Katka Madarászová, Michal Balla, Milan Konečný, Tobiáš Petra.

Bližšie info  na FB fanpage: https://www.facebook.com/tadeashrozanofficial

Album1 final

Zdroj: Tadeáš Hrozáň