Tajči Gali vydáva svoj debutový album s názvom SPEKTRUM

Rok po svojom debutovom singli Sme slobodní s Alanom Murinom vydáva talentovaná speváčka Tajči Gali dňa 20.9. svoj debutový album s názvom SPEKTRUM. Ako už z názvu vyplýva, Tajči pri tvorbe stavila na svoju všestrannosť a originalitu. „Môžete sa tešiť na mix skladieb, žánrov a emócií. Každá skladba je iná a to bol vlastne môj cieľ, neškatulkovať sa v jednom hudobnom štýle ale ponúknuť ľuďom rôznorodosť, preto aj názov Spektrum. Verím, že si tam každý bez ohľadu na vek a hudobný vkus nájde aspoň jednu skladbu, ktorá ho bude baviť.“.

Vo finále obsahuje album 7 skladieb, na ktorých sa podielalo dokopy 5 producentov a na ktorých sa objavili 3 hostia. „Výber hostí bol z mojej strany veľmi prirodzený a spontánny. S ADissom robím často a keď som u neho v štúdiu tvorila skladbu Nad zemou, jednoducho mu to tematicky aj hudobne sadlo a dal to nakoniec so mnou. Veľmi podobne to bolo aj s Danom Kapitánom, keď som nahrávala v Littlebeat studio u Maxa Šrámeka.“. Najväčším prekvapením na albume je spolupráca s Tomym Kottym. „Toto úprimne prekvapilo aj mňa (smiech). Mala som nahratú klubovú vec a chýbal mi tam niekto, kto by to trochu okorenil. S malou dušičkou som zavolala Tomymu, ktorý si to hneď vypočul a za 5 minút mi písal, že do toho ide. Týždeň na to bola skladba nahratá a myslím, že výsledok v podobe skladby Daj daj daj fakt stojí za to“.

K albumu vydala Tajči doposiaľ dva klipy a to k skladbám Dnes už viem a Nad zemou. Máme čakať ešte niečo viac? „Áno, mám ešte niečo pripravené ale nebudem prezrádzať, nechajte sa prekvapiť“.

TS