Takto sexy Monika Bagárová ešte nebola!

Dramatická hádka, spomienky na chvíle šťastia, sexi tanečníci a v hlavnej úlohe  božsky vyzerajúca r’n‘b diva. To nie je dej nového klipu Beyoncé, ale Moniky Bagárovej, ktorá býva k americkej speváčke často prirovnávaná.

Právom, talentovaná Češka sa sedemnásobnej držiteľke prestížneho ocenenia Grammy nápadne podobá nielen svojím pôvabom, ale i tvorbou. K novému singlu‚ Let Me Love U‘, ktorý bude mať premiéru 14. februára, na Valentína, natočila klip, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani jej slávnejšia kolegyňa.

Monika Bagárová nie je na hudobnej scéne žiadnym nováčikom. Stojaté vody českého r’n’b rozvírila už svojím debutom Shining, a o tom, že bez povšimnutia nezostane ani jej druhá doska, svedčí aktuálny singel Let me love U‘, ktorý jej vydanie avízuje. Premena z nesmelej teenagerky v dospelú ženu sa totiž nedá prehliadnuť!

Jedna z najkrajších českých speváčok stavila s novým songom na slovenské producentské duo Martin Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia Littlebeat, ktoré stojí za medzinárodným úspechom Celeste Buckingham, a na výsledku je to cítiť.

„O tom, ako by mala pieseň znieť i vyzerať, sme mali od začiatku jasnú predstavu. Nechcela som žiadne ‚home-made video‘, ale klip, ktorý bude porovnateľný so zahraničnou produkciou,“ hovorí speváčka, ktorá v ‚Let me love U‘ spojila svoje sily i hlas so slovenským rapperom Mišom Bielym, známym svojou spoluprácou so slovenskou Slávicou Tinou alebo vlaňajším víťazom MTV Award pre najlepšieho česko-slovenského interpreta Majkom Spiritom.

„V hudbe nerobím kompromisy. Keď nakrúcam klip, chcem, aby bol dokonalý nielen hudobne, ale i vizuálne.  Pri Let me love U‘ to okrem iného znamenalo hodiny tvrdej  driny v Hip Hop Fakulte Johnnyho Perfekta a Lady Mel, ale oplatilo sa. S výsledkom som veľmi spokojná a pevne verím, že sa bude páčiť i ostatným,“ zdôverila sa Monika. Tá sa už nemôže dočkať premiéry nového klipu, ktorý vznikal na konci decembra pod režisérskym vedením Michala Kunes Kováča. Preto sa rozhodla skrátiť sebe i svojim fanúšikom čakanie do štvrtka 14. Februára, a na hudobnom portále Youtube zverejnila teaser:

 Zdroj: Agentúra SLAVICA, s.r.o.