Tata Bojs pokrsia Pare nový album vo Fléde!

Ve středu 24. října proběhne na Flédě koncert kapely Tata Bojs, která bude křtít novou desku slovenské kapely Para a zároveň s sebou přiveze svoje nové DVD Ležatá Letná.

Poslední rok byl pro Tata Bojs extrémně nabitý. Vyšlo jim nové album Ležatá osmička, následovalo rozsáhlé turné s velkolepým finále na Letné a nesmíme zapomenout ani na vydání limitované edice poslední desky, nemluvě o několika dalších reedicích starších alb.

Tím se ale Tata Bojs ani zdaleka nevyčerpali. Během léta natočili historicky první český 3D videoklip (ke skladbě Homo Demo) a současně s tím pracovali i na dokončení nového DVD Ležatá Letná z výše zmíněného koncertu, na kterém se po jejich boku představili také Clarinet Factory, Vladimír 518 a taneční formace DekkaDancers. Na Flédě se jejich nový videoklip bohužel promítat nebude, ale zato s sebou přivezou své nové DVD, které bude možné na místě i zakoupit.

Tím ovšem (příjemné) povinnosti Tata Bojs v Brně nekončí, stanou se totiž i kmotry nové desky slovenské pop-rockové kapely Para. Jejich nejnovější, v pořadí již šesté album „Menšina“, obsahuje dohromady devět skladeb a její produkce se chopil Eddie Stevens (Moloko, Zero 7). „Eddieho práci, zkušenosti a znalosti jsme vždy uznávali,“ komentuje Tomáš „Lasky“ Šedivý, zpěvák skupiny Para a pokračuje, „dodali jsme mu naše demonahrávky, líbily se mu, tak jsme se okamžitě dohodli na spolupráci. S výsledkem jsme mimořádně spokojeni.“

Tata Bojs, Para (SK)
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
24. 10. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
280 Kč (předprodej) / 320 Kč (na místě)

Zdroj: Fléda