Techno jako řemen už tento pátek s holandským producentem Bartem Skilsem.

Legendární techno Festival Svojšice a Storm Club vám do Prahy přiváží „mladou a čerstvou krev“ labelu Drumcode – holandského producenta BARTA SKILSE! Doplní ho techno DJka AMBER z Amsterdamu. Za Čechy vystoupí rezident Džejár a jako speciální hosté zahrají moravští Hory Doly. 

Bart Skils je jedním z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších techno DJů v Holandsku. Jeho sety jsou techno fanoušky zbožňovány a hudebně jsou bezesporu skvěle postavené.  Bart patří k jednomu z nejváženějších techno labelů Drumcode Records, který má pod sebou umělce, jako jsou Alan Fitzpatrick, Joseph Capriati, Nicole Moudaber, Luigi Madonna a Sam Paganini. Jeho tracky jsou mezinárodně hodnoceny jako jedny z nejmodernějších techno tracků a v jeho masivní produkci můžete slyšet remixy umělců, jako jsou Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil and Kollektiv Turmstrasse.

Amber je krásná Djka a producentka též z Amsterdamu, která začala s djingem před 8 lety. Díky svému sofistikovanému výběrů tracků se rychle dostala do povědomí celého Holandska. Po ukončení studia na letecké akademii se nyní plně věnuje produkování a hraní techna. Amber vydala tracky na Redrum Music a Eclipse Recordings a pracuje na dalších nových věcech.

 LINE UP 
Bart Skils / Drumcode, NL /
Amber (NL)
Džejár
Hory Doly

VSTUP
Předprodej od 220 Kč
Na místě 250 Kč

SOUTĚŽ O VSTUPENKY
Chceš vyhrát vstupenku na Festival Svojšice & 2 vstupenky na warm up ve Stormu s Bartem Skilsem? Zapoj se do soutěže, která běží na události akce do 27.04. Hodně štěstí!

 ◥ START 22:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm club