Techno legenda už 18.3. vystúpi vo veľkej sále Tabačky Kulturfabrik!

Marcová noc Moody predstaví legendu maďarskej elektronickej hudobnej scény, svetového dja a producenta Budai! Jeho posledné hranie v Košiciach bolo ešte v roku 2004 v klube Arzenal a o to viac nás teší že môžme byť pri jeho návrate do Košíc.

Na párty vo veľkej sále Tabačky zahrá aj zakladateľská zostava párties Moody: Denes Toth a Gustawson a za vizuál bude počas celého večera zodpovedný Mowonic.

djbudai6

DJ Budai je priekopník techna, zakladateľ magazínu elektronickej hudby FreeE. Jeho kariéra sa začala viac než 20 rokov dozadu, keď sa v roku 1990 dostal na druhé miesto lokálneho kola DJ súťaže DMC. Už v roku 1995 bol rozhodujúcou postavou maďarskej elektronickej scény – v týchto rokoch štartovali párties Mayday a Hyperspace, na ktorých do dnešného dňa pravidelne vystupuje.

Budai je zakladateľom hudobných vydavateľstiev Egotraxx Records a I Love Deep, pravidelne vystupuje na festivaloch ako Sziget, Balaton Sound, B my Lake, Bonusz či Hyperspace, a v kluboch ako londýnsky Fabric, alebo Ministry of Sound. Okrem toho je residentom budapeštianskeho klubu Kasino, kde hostí sériu vlastých nocí, ako napríklad už 10 rokov fungujúci I Love Deep.

V novej sále košickej Tabačky vystúpi už 18.3., kde nás prevedie moderným zvukom od moderného housu až po techno, a vďaka zvyčajne parádnej atmosfére akcií Moody vás čaká nezabudnuteľná noc plná elektronickej hudby!

Pridaj sa k udalosti na Facebooku, a vyhraj voľné vstupy na párty: https://www.facebook.com/events/467680656755093/

moody_BUDAI_A6.web

Zdroj: PR