technoc s luccou už tuto sobotu.

Legendární Festival Svojšice a Storm Club Prague vám tuto sobotu přináší TechNoc plnou toho nejkvalitnějšího techna s nabitým line upem v čele s nejznámější českou DJkou Luccou!

LUCCA je umělkyně s bohatými zkušenostmi. Začínala jako lokální pražská Djka a nyní je z ní nejznámější česká DJka, která hraje po celém světě. V roce 2002, kdy se vrhla na svou djskou dráhu, nebylo moc žen, které by toužily být profesionálními DJkami, ale Lucca cítila, že je to její poslání a že je to něco, co by chtěla ve svém životě dělat. Ani ona sama nejspíš dnes nespočítá všechny kluby, ve kterých hrála, stejně jako všechna jména, se kterými vystupovala na jedné stagi. Rozhodně ale stojí za zmínku, že každé léto dostává pozvánku od Carla Coxe, aby se stala součástí jeho rezidentní noci ve Space na Ibize & že se se svým videem „Japan Sugar“ objevila i na MTV.

O support se postará Džejár, který odstartoval svou djskou kariéru roku 1998, kdy se jeho sety skládaly především z housu a tech-housu. Později však přešel k tvrdšímu vyjádření sama sebe – k čistému a drsnému technu. Již rok poté se stal promotérem a úspěšně uspořádal svou první techno party. Dnes kromě hraní pořádá úspěšný festival Svojšice.  Dále zahrají Sonority, pražský DJ a producent, Pace to P.M., mezi jehož oblíbené styly patří Dark Techno, Techno a Techhouse & DJ Kaffu.

 LINE UP 
LUCCA
DŽEJÁR
SONORITY (DJ set)
PACE TO P.M. (SK)
KAFFU (SK)

◥ START 22:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
Na místě: 100 Kč do 23:00 / 150 Kč poté

VÍCE INFORMACÍ
Facebook událost

Zdroj: TS