Temo & The Bubble Bumm! Beermaster´s Boosters oslávia 20 rokov svojej existencie!

Temo & The Bubble Bumm! Beermaster´s Boosters oslávia 20 rokov svojej existencie vianočným koncertom 17.decembra 2011 v bratislavskom klube Randal v spolupráci s Rádiom Aligátor (BA 97,2 MHz) v rámci série ***Aligátor Rock Tour***

Ako býva dobrým zvykom ani na tomto koncerte nebudú chýbať známi hudobní hostia a okrem nich aj dvojica Djs Rádia Aligátor (DJs Robo Ivanko a Robo Majling).

Skupinu založila partia bratislavských muzikantov, ktorí začiatkom 90-tych rokov ako prví prišli s hraním Rock & Rollovej klasiky od čias Chucka Berryho cez obdobia sixties a seventies, až po výrazné metalové skupiny.

Prvé z koncertov sa uskutočnili v bývalom nahrávacom štúdiu československého rozhlasu na Jakubovom námestí, skupina obnovila tradíciu pravidelného letného hrávania v Umeleckej záhrade pri bratislavskom Starom moste, okrem mnohých vystúpení hrala aj na pamätnom koncerte na Devíne, ktorého headlinerom bol práve Chuck Berry.

V skupine si počas jej 20 ročnej existencie zahrali Braňo „Temo“ Černák, Peci Uherčík, Dušky Tvorík, Martin Uherčík, Tony Kubasák, Miki Mikuška, Igor „Teo“ Skovay, Ďuro Černý, Tibor Čech a množstvo zaujímavých hostí.

Svojho času nahrali v 8 stopom štúdiu u Mira Dvorského v Lamači niekoľko snímkov, ktoré sa využívali na propagáciu koncertov v rádiách, keď ešte v slovenskom éteri aspoň občas znela rocková hudba.

Temo & The Bubble Bumm! Beermaster´s Boosters!! je zoskupenie muzikantov, ktorí majú svoje vlastné skupiny a projekty a popri tom si radi zahrajú Rock & Roll od podlahy.

V súčasnosti skupina pôsobí v zložení Braňo „Temo“ Černák (spev, gitara), Peci Uherčík (gitara, spev), Dušan Tvorík (basgitara, spev) a Ďuro Černý (bicie).

Zdroj: Erik Hill
Publikoval: Redakcia GREGI.NET