Temper D ohromí svými DJ skillz klub Storm!

Na první srpnový pátek je v klubu Storm připraveno další pokračování oblíbené klubové noci DNB RODEO, a jak je tomu již zvykem, opět na ní dorazí vzácný host! Tentokráte se můžete těšit na skvěle technicky vybaveného DJ z Velké Británie – TEMPER D, který vás svými DJ skillz určitě ohromí.

Temper D, vlastním jménem Dave Bowles, je nejen skvělý DJ, ale také producent, vydávající na známých labelech jako Viper, Ganja-Tek, Offkey a dalších, kde spolupracoval s velkými jmény drum and bassové scény. Jeho kolaborace s producenty jako Cooh, Prolix, Rawtekk nebo Raiden zaznamenaly velký úspěch.

temperd_2

Dave je také majitelem labelu Temper D Productions, na kterém vyšlo spousty výborných tracků, a to nejen drum and bassových, ale najdete na něm také skvělý dubstep a electro.
Temper D je v Čechách velice známý a oblíbený DJ, v minulosti vystupoval na největších klubových akcích, namátkou můžeme zmínit party Take Control, Drumstation nebo Epilepsie. V roce 2009 zazářil na letním festivalu Let It Roll ve Starých Ždánicích a o rok později rozsekal pražskou Kolbenku na akci X-Massacre 2010.

Po delší době tedy máte opět možnost vidět v akci tohoto ostříleného britského borce, jehož DJ skillz nenechají nikoho v klidu, a to již tento pátek v pražském klubu Storm. Na line upu se dále objeví Buckx, Lee Meow, Vitt3k & Koobl, MKay, Penny a Popelka. Vstup je do 22:00 za příjemných 70 Kč, poté za 120 Kč, ale pokud jste byli minulý víkend na letním Let It Rollu, máte to do 22:00 úplně zdarma :) Více info se dozvíte na Facebook události a webových stránkách klubu Storm.

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/134345970232654/
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

temperd_poster_low

Zdroj: Storm club