TERAPIA OSLAVUJE 11 ROKOV SPOLU!

Dlho o nich nebolo počuť, no ozvali sa vo veľkom štýle a rovno s nadupaným klipom z produkcie režiséra Adriána Kutného (Kaliho dvorný režisér klipov). Song “NEČAKÁME NA ŠŤASTIE” uzrel hudobný svet len nedávno, no už si získal svojich fanúšikov. Chalani aktuálne pracujú na svojom albume, kde hosťuje mnoho známych umeleckých tvári. No ako prvého priznali uznávaného rapera Majselfa.

Ak ste nepočuli o kapele Terapia, tak ešte len o nej budete počuť veľa. V roku 2007 vznikla skupina “Pravý Opak”, no neskôr sa premenovali. “V tej dobe sa nám páčil tento názov, keďže sme všetko robili presne naopak, ako ostatní. Ako sme dospievali, tak dospeli aj naše skladby, a nejako spontánne vyplynul z nás názov Terapia”, vysvetľuje Bonus, jeden z členov kapely Terapia. Po dlhej odmlke však chalani neprestávali hrať a minulý rok vystupovali aj na festivale Hip Hop Žije či Welcome Summer Nitra.

 “Nečakáme na šťastie” je naša srdcovka! Popri našej práci, svoj voľný čas venujeme hudbe a vieme byť v štúdiu do rána. Táto skladba podčiarkuje všetko, čo cítime, keď tvoríme hudbu, energiu, ktorú dostávame pri vystúpeniach…všetko, čo prežívame. Preto sme radi, že na túto vec prijal pozvanie jeden z najuznávanejších raperov na Slovensku. Majselfa si vážime, pretože sa stotožňuje s našou hudobnou myšlienkou, a preto, keď sme rozmýšľali koho osloviť, neobolo o čom!”, hovorí Jurgiano, člen kapely Terapia.

Album by mal výjsť ešte tento rok, a ako oznámili chalani, o zvučné mena nebude núdza. Mometnálne však pripravujú aj vizuál ku skladbe “Praví”, ktorá je súčasťou albumu DJa Petra Panna – “Progress” / https://www.youtube.com/watch?v=sgcgnh2SQq4 /. “Chalanov mám veľmi rád, sú to veľkí profesionáli a skoro všetko si robia sami. Som rád, že som im priravil skladbu, ktorá im hudobne sadla a vedeli sa s ňou stotožniť. Teším sa , keď skladba uzrie aj klipovú podobu”, hovorí DJ Peter Pann. 

Chalani novú skladbu “Nečakáme na šťastie” zaspievajú naživo  aj na nitrianskom festivale spolu s raperom Majselfom a pripravujú aj koncertnú šnúru k pripravovanému albumu. “Neviem sa dočkať, kedy to dáme s chalanmi aj naživo. Táto skladba má pre mňa neskutočnú energiu a celkovo práca s Terapiou má strašne bavila. Som rád, že si idú za svojim a nepotrebujú si nič dokazovať. Svojimi textami, hudbou a celkovým profesionálnym prístupom dokazujú to, že o nich budeme čo raz viac počuť. Držím im palce!”, dodáva raper Majself.

YT – https://www.youtube.com/watch?v=3cbGvN80x9A
INSTAGRAM –   https://www.instagram.com/terapia_official/
FACEBOOK –     https://www.facebook.com/Terapia851/

Zdroj: MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Katarína Šleserová