The Crime Site: 20. apríla v Leviciach!

The Crime Site … pred rokom nikto nevedel čo to má znamenať. Dnes je situácia okolo tohoto mena, okolo tejto crew úplne jasná. Každý na Slovensku od 6 do 85 rokov vie presne čo znamená meno THE CRIME SITE.

Po prvom na rýchlo vyrobenom OA festeminulý rok, kde ľudí zabávali okrem menších djs aj mená ako Inward Phase, Kriotek, Exorcist a „pani temnota“ Robyn Chaos.

V týchto dňoch sa crew dohodla na organozovaní akcii v klube Memphis v Leviciach. Prvá z ich akcií je pripravená na arpíl, konkrétne 20teho apríla sa prvý raz do mäkka uvaríme.

Majster z Holandska, šedá eminencia tvrdého dnb „Thrasher“ nám všetkým predvedie čo znamená tvrdá, dobrá hudba v luxusnom mixe z troch deckov… ďalší na zozname kazatelov temnoty bude český mladík na trhu QO. Je síce nový, ale už stihol prevetrať  ľudí na všetkých možných akciách a zaradil sa medzi mená, ktoré niečo znamenajú.

Okrem týchto dvoch pánov sa nám prvý krat vôbec ukáže dvojica Strange Position. Sú to naši slovenský chlapci, spojili svoje sily a robia to podla mňa dobre … Ďalší sú ako inak domáci Neoforces, Backer a Anger… Každý z nich to vie za mixom o čom sa presvedčíme z ich promo setov na túto akciu :)

To bude na dnes všetko, ďalšie informácie, špeciálne sety, profily a rozhovory prinesieme čoskoro…

https://www.facebook.com/TheCrimeSite
https://www.facebook.com/events/209437949195676/

Zdroj: BCB