The Death Set aj Dropkick Murphys vystúpia vo Viedni!

VIEDEŇ – Ani zvuky rolničiek a vianočných reklám neprekričia zvuky viedenskej klubovej scény v decembri. Už tento piatok zahrajú v klube Arena americký stoneri Monster Magnet. O pár dní neskôr, 13. decembra, to v klube B72 rozbalia The Death Set! Koncom januára 2012 zasa poteší aj slovenských fanúšikov koncert Dropkick Murphys. Vstupenky na tieto podujatia sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.
thedeathset
Austrálčania The Death Set, ktorí nedávno vystúpili aj na zimnej edícii slovenského festivalu Pohoda, ukončia svoje európske turné práve koncertom vo Viedni. Na pomoc si vzali slovenskú kapelu Talkshow, s ktorou ich spája priateľstvo. “Chalani z The Death Set sa tešia z každého koncertu a vystúpenia si doslova užívajú. Veľmi sa tešíme, že na záver svojho turné si pozvali práve nás. Okrem hrania nás čaká pekelná žúrka,” teší sa frontman slovenskej kapely Talkshow, ktorá má s hraním v zahraničí bohaté skúsenosti. V decembrovom programe viedenských koncertov svietia veľkým písmom aj Monster Magnet, FM Belfast či fenomén nielen v nemecky hovoriacich krajinách Die Fantastischen Vier.
Ani po Novom roku však vo Viedni nuda nehrozí. Už 11. decembra sa do klubu Szene prídu ukázať A pale horse named death. Presne o 11 dní, 22. januára, sa do metropoly Rakúska vrátia aj slovenskí Talkshow. Tentokrát budú robiť spoločnosť štvorici z mesta Exeter na juho-západe Veľkej Británie – The Computers. Posledný januárový deň roku 2012 bude v hlavnom meste Rakúska patriť partii američanov Dropkick Murphys. Tradičný rock’n’roll so silným vplyvom írskych hudobných motívov dostal kapelu na výslnie aj vďaka filmom a hokeju. Ich skladba I’m shipping up je mimoriadne obľúbená medzi klubmi NHL. Pravidelne ju počuť na zápasoch Boston Bruins, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings, Los Angeles Kings, Annaheim Ducks, Vancouver Cannucks, Philadelphia Flyers či Chicago Blackhawks. Tá istá skladba zaznela aj vo filme The Departed režírovanom Martinom Scorsesem. Živé vystúpenia Dropkick Murphys sú živelným mixom bláznivej írsko-keltskej hudby s americkým rock’n’rollom a energického prejavu frontmana Kena Caseyho.
dropkick-murphys
Všetky vstupenky na podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim aj online na www.eventim.sk.

13. december, The Death Set feat. Talkshow, B72 Viedeň, Vstupenky
31. január, Dropkick Murphys, Gasometer Viedeň, Vstupenky

Ďalšie podujatia:

2. december, Monster Magnet, Arena Viedeň

10. december, FM Belfast, Flex Viedeň

20. december, Die Fantastischen Vier, Stadthalle Viedeň

11. január, A pale horse named death, Szene Viedeň

22. január, The Computers, B72 Viedeň

25. január, EPM Persistence tour (Suicidal tendencies, Biohazard, Walls of Jericho), Gasometer Viedeň

31. január, Dropkick Murphys, Gasometer Viedeň

1. február, I am the Avalanche, Arena Viedeň

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET