The Korea sa predstavia v Prahe.

V pátek 19. dubna 2013 se v pražském klubu Rock Café uskuteční unikátní koncert ruské progresivně metalové formace The Korea, která začátkem roku vydala své v pořadí čtvrtém album „The Chariots Of The God“.

K této nahrávce se váže jejich velké turné po Rusku i okolních zemích, které zahrnuje i první návštěvu v České republice.

THE KOREA (RU) – prog, groove metal, djent
www.facebook.com/thekoreaband
www.youtube.com/thekoreaband
www.myspace.com/wearethekorea

Hlavní hvězdu večera podpoří žánrově spřízněné české bandy. První z nich je u nás velmi oblíbený tvrďácký ansámbl Noostrak (blackened deathcore), který s The Korea objede celé chystané turné a představí publiku novou sestavu.

NOOSTRAK (CZ) – blackened deathcore
https://www.facebook.com/noostrak
https://www.youtube.com/user/noostrakband

V rockcaféčku zahrají i tepličtí mágové Modern Day Babylon (djent/ambient/instrumental) v čele s Tomášem Raclavským, jež po úspěšném debutu „The Manipulation Theory“ připravují novou desku i velké turné.

MODERN DAY BABYLON (CZ) – Djent, Groove, Ambient,Instrumental
https://www.facebook.com/moderndaybabylon
https://www.youtube.com/user/TheStrayShot

Pražští Nias (progressive/ambient) mají už taky slušně našlápnuto. Zatím oficiálně vydali svůj loňský singl „Define the Impression“, plánují natočit EP a taktéž se vydat na koncertní šňůru.

NIAS (CZ) – Progressive, Ambient, goove, djent, Metal
https://www.facebook.com/niasband
https://www.bandzone.cz/nias

Posledním suportem jsou chomutovští Victims (deathcore). Ti na sebe upozorňují svým neúnavným koncertováním a v současné době také pracují na novém materiálu.

VICTIMS (CZ) – satanic deathcore apocalypse
https://www.facebook.com/victimsthc
https://bandzone.cz/victims

vstup: 150 Kč
začátek koncertu: 19:00 hodin

Zdroj: Emoceans Booking