The Raw Bishops sa opäť hlásia o slovo! Toto je ich chytľavý druhý singel Shout.

Po vydaní pilotného singla Wake Up, koncertovaní a nominácii na Radio_Head Awards v kategórii Objav roka pripravila štvorica The Raw Bishops svoj druhý singel Shout. K novinke, ktorú odpremiérovalo Rádio_FM, stihli hudobníci nakrútiť aj zaujímavý videoklip.

„Videoklipom Shout chceme ukázať, čím prechádza kapela na koncertoch a čo vidí publikum. Song je o každodennom živote a zvládaní všetkých vecí, ktoré sa vôkol nás dejú a ktoré nás nútia kričať,“ vysvetľuje s úsmevom spevák kapely Jeff Kirk.

O vizuál k chytľavej rock-soulovej piesni sa postarali režisér Igor Smitka a asistent kamery Tomáš Hrdlička. Počas minulej jesene cestovali spolu s The Raw Bishops na šesť rôznych koncertov, kde zachytili zábery zo zákulisia či priamo z vystúpení.

Keďže klip k piesni Shout sa natáčal na jeseň, fanúšikovia v ňom môžu zhliadnuť ešte starú zostavu. Už túto sobotu, 25. apríla, sa však na pódiu s The Raw Bishops predstaví najčerstvejší prírastok, ktorým sa stal bubeník Boris Basista. Ten je známy najmä hraním v kapele Medial Banana. Koncertnú premiéru v novom zložení si štvorica užije v rámci vystúpenia na [fjúžn] feste v bratislavskom KC Dunaj.

the raw bishops

Najbližšie mesiace budú pre slovensko-americké zoskupenie bohaté nielen koncertne – v lete sa chystajú nahrávať viaceré nové piesne v štúdiu a taktiež plánujú nakrútiť ďalší videoklip, tentokrát k prvému singlu Wake Up.

Najbližšie termíny koncertov The Raw Bishops:
25.4. – KC Dunaj Bratislava [fjúžn] fest
1.5. – Artklub Trnava
5.5. – Bažant Majáles Nitra
6.5. – Bažant Majáles Žilina
7.5. – Bažant Majáles Banská Bystrica
21.5. – Refresh Club Bratislava

Zdroj: The Raw Bishops