Therapy Sessions Slovakia 13. október v Subclube!

Po roku sa slovenskí raveri dočkali pokračovania svetovo najúspešnejšej hard dnb párty Therapy Sessions. Slovenská edícia sa presťahovala do klubovej mekky a postupne prinesie celé spektrum svetovej hard drum and bass music.

Minulý rok to boli Current Value, Forbidden Society a Savage, ktorí sa postarali o temnú atmosféru. Tentro rok ešte väčšiu show a neopakovateľný zážitok prinesú mená ako Switch Technique – spoluzakladateľ žánru crosbreed, Peter Kurten – satan osobne, kráľ hardcore industrial a v neposlednej rade aj Dj Hanzall, veľmi skúsený a kvalitný dj a organizátor mimo iných aj českej Therapy Sessions. Pripravte sa aj náklady od Inhuman Terror v podaní Bubo & Lady Su, plechy a temnotu od Schyzo b2b Sicktek a špeciálnu selekciu od Fatsound. Vj Masho sa postará o poriadne mäso na plátne. You need therapy!!!

Switch Technique (PL), vlastným menom Dominik Piechocki, je 27 ročný dj, producent a spolumajiteľ labelu Union. Počas niekoľkých posledných rokov sa ukázal ako jeden z popredných poľských dnb producentov a dj-ov, keď už v roku 1999 sa zoznámil s týmto žánrom a po prieskume milliardy rozbitých zvukov začal experimentovať so softvérom a pokračoval v hľadaní dokonalého rytmu, kedy jeho individuálny prístup a vplyv hardcore hudby vyústil do vzniku nového žánru s názvom crossbreed. Tento štýl hard dnb rozvíjajú a prišli s ním aj interpreti ako napr. The Outside Agency a Deathmachine. Po prvý krát navštívi Bratislavu a prinesie peklo pod hrad.

Sicktek pripravil warm up mix na prichádzajúcu Therapy Sessions !
https://soundcloud.com/sicktek/prepare-for-therapy-bratislava

DEMENTED BEATS FOR DISTURBED MINDS
Predpredaj v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=17326
Facebook event https://www.facebook.com/events/176602642464775

Zdroj: Nudance