Thomas Puskailer je v divadle na roztrhanie!

Vždy usmiaty fešák Thomas Puskailer je na roztrhanie! Spieva,  tancuje, nakrúca klip aj koncertuje. O Thomasa, ktorý stále hviezdi v muzikáloch „Boyband“ a „Ôsmy Svetadiel“, je stále väčší záujem v divadlách. V Divadle Nová scéna nacvičuje svetoznámy muzikál „Rómeo a Júlia“. V Štúdiu L+S sa zas predvedie ako odborník v sexe v komédii „69 vecí lepších než sex“.

Thomas Puskailer nacvičuje jedno z najlepších diel v muzikálovej histórii – svetoznámy muzikál Gérarda Presgurvika „Rómeo a Júlia“. Príbeh lásky veronských milencov, ktorých zahubila nenávisť ich rodín pozná každý najmä vďaka Williamovi Shakespearovi.

„Hrám rolu Mercutia, kamaráta Rómea. Každý deň trénujeme – spev, tanec aj činohru. Kolegovia Nela Pocisková, Marián Greksa či LeRa Salmanová mi veľmi pomáhajú so slovenčinou, aby to bolo perfektné. Hral som aj v originálnej francúzskej verzii v Holandsku, v Belgicku aj v Luxembursku.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Slovenskí diváci sa môžu na Thomasa tešiť v slovenskej verzii v réžii a choreografii Jána Ďurovčíka. Ten svojich zverencov poriadne „cepuje“!

„Je to úžasný režisér aj choreograf. Presne vie, čo od nás chce. Je to pre mňa veľká česť, že s ním môžem spolupracovať. Skúšky sú veľmi náročné. Po prvý krát v mojej kariére mám pocit, že zomriem na javisku…“ Smeje sa Thomas Puskailer.

Premiéra muzikálu plného emócií, nádherných skladieb a mimoriadne náročných choreografií bude 22. marca v Divadle Nová Scéna. Okrem muzikálu maká Thomas aj v Štúdiu L+S. V novej komédii „69 vecí lepších než sex“ nám Thomas prezradí ako spoznať tajomstvo šťastného manželstva. Hra je divadelným debutom autorky a režisérky  Evy Borušovičovej.

„Režisérka ma videla v muzikáloch „Boyband“ a „Ôsmy Svetadiel“, následne mi zavolala a poslala mi scenár. Scenár je veľmi vtipný, úplne som sa v ňom našiel. Hrám cudzinca a je to pre mňa veľká príležitosť.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Šarmantný spevák okrem skúšok pripravuje nové enviromntálne turné „Eco Glas Tour“. Thomas sa predstaví v 24-och mestách po celom Slovensku. Veľký ochranca životného prostredia má pripravené aj prekvapenie na akciu Hodina Zeme.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.