Thomas Puskailer má nový klip k piesni „Chýba nám“, ktorú po prvýkrát spieva po slovensky!

Thomas Puskalier má nový slovenský klip! Nakrútil ho k skladbe „Chýba nám“, ktorú po prvýkrát v kariére spieva v jazyku svojich predkov, v slovenčine! V emotívnom klipe mladého holandského speváka so slovenskými koreňmi vystupujú okrem Thomasa len neherci. Nakrúcal ho Martin „Stubyshit“ Štúber a vznikal v luxusnom bratislavskom hoteli, v Košiciach a dokonca aj v írečitej Heľpe! Sympatický spevák a skladateľ zahral skladbu „Chýba nám“ aj na veľmi úspešnom #UNPLUGGEDTOUR po Slovensku, ktoré ukončil len nedávno. Singel v  slovenčine s milým Thomasovým prízvukom všetkých fanúšikov doslova dostal!

Thomas Puskailer sa len nedávno vrátil z úspešného #UNPLUGGEDTOUR a už má pre fanúšikov ďalšiu novinku! K singlu „Chýba nám“, v ktorom po prvýkrát spieva po slovensky, nakrútil emotívny videoklip. Jeho režisérom je Martin „Stubyshit“ Štúber.

„Ja osobne som sa s účinkujúcimi v klipe ani nestretol, pracovali sme totiž v dvoch časových aj priestorových segmentoch. Ja som nakrúcal v jednom známom bratislavskom hoteli, ostatné zábery sa robili inde. Bolo to veľmi profesionálne a rýchle. S Martinom sa mi veľmi dobre pracovalo, poslal scenár, kde bolo všetko presne popísané,“ teší sa Thomas Puskailer.

Martin „Stubyshit“ Štúber je síce mladý režisér, no už má na konte mnoho úspešných projektov. Spolupracoval aj so slovenskými rapermi, napríklad s Egom. Spoluprácu s Thomasom si pochvaľuje.

backstage_chyba nam_2_Stubyshit

„Videoklip sa nakrúcal prevažne v Košiciach a jedna scéna v dedinke, v ktorej bývam, v Heľpe. Na nakrúcaní bola uvoľnená atmosféra. Nakrúcali sme s nehercami, tanečníkmi. Zaujímavosťou je, že najmladší pár sa v deň nakrúcania videl po prvýkrát, čo bolo spočiatku ťažké, ale stačilo trochu vína a už to šlo,“ dopĺňa s úsmevom Martin „Stubyshit“ Štúber.

V skladbe „Chýba nám“ spieva Thomas po prvý raz v jazyku svojich predkov, v slovenčine. Sympatický Holanďan so slovenskými koreňmi si singel doslova užíva a je rád, že „live verzia“ očarila aj publikum počas #UNPLUGGEDTOUR.

backstage_chyba nam_3_Stubyshit

„Som veľmi rád, že mám konečne prvý oficiálny slovenský singel. V slovenčine sa snažím zdokonaľovať každý deň a už bolo naozaj načase urobiť slovenskú skladbu. Žijem tu už 6 rokov. Skladbu mi pretextoval Martin Madej a je voľným prekladom môjho originálneho anglického songu “Live For Love”. Je o láske, o tom, kde je jej miesto v medziľudských vzťahoch. Hrali sme ju už aj na #UNPLUGGEDTOUR, počas ktorého sme sa zastavili v siedmich mestách. Mali sme naozaj veľký úspech a už teraz pripravujeme jeho jesenné pokračovanie. Každý koncert bol pre mňa obrovským zážitkom. Verím, že aj pre fanúšikov. Spolu s výborným gitaristom Andrejom Urbanským sme totiž na pódiu doslova nechali dušu,“ uzatvára Thomas Puskailer.

Nový singel „Chýba nám“ je súčasťou najnovšieho albumu Thomasa Puskailera „Live For the Moment“, ktorý pripravoval dva roky. Spolupracoval na ňom so svetovými hudobníkmi a producentmi. Texty k pesničkám v angličtine mu písal nositeľ Ceny Grammy Bill Grainer a úspešný účastník súťaže Británia má talent Harry Mondryk. Všetky informácie o aktivitách sympatického speváka nájdete na: www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Robert Maple