Thomas Puskailer očaril svojim #UNPLUGGEDTOUR aj Prahu! 

Thomas Puskailer zašiel so svojim #UNPLUGGEDTOUR aj do Prahy a pražské publikum doslova nadchol! Chambers  bar v centre mesta sa zaplnil Thomasovými českými aj slovenskými fanúšikmi, ktorí spontánne reagovali na jeho staršie aj nové hity!

Komorné vystúpenie sympatického speváka v sprievode „slovenského Jimiho Hendrixa“ Andreja Urbanského sa českému publiku veľmi páčilo. Koncert sprevádzal častý aplauz! Potešený Thomas sa vrhol do ďalších príprav a už sa nevie dočkať koncertov s vianočným nádychom. S #UNPLUGGEDTOUR zavíta ešte do Banskej Štiavnice, Modry, Levíc, Senice, Nitry, Lozorna, Bratislavy, Trnavy a Želiezoviec. Potom sa pred Vianocami a Silvestrom, keď ho opäť čaká koncertovanie, chystá nabrať sily na Srí Lanku! Zaslúženú dovolenku si dopraje po dlhých troch rokoch. 

thomas_007

Thomas Puskailer žne jeden úspech za druhým. S  #UNPLUGGEDTOUR sa vybral aj do Prahy a tamojší koncert  možno bez váhania označiť za veľmi vydarený! Fanúšikovia zaplnili Chambers  bar v centre českej metropoly.

„Hralo sa nám skvelo! Cítil som sa veľmi dobre a zahrialo ma pri srdci, že sa v publiku našlo aj veľa fanúšikov, ktorí poznali moje staršie skladby, ako je „Moneytree“ a aplauzom reagovali aj na nový slovenský singel „Chýba nám“. Už teraz, po tomto „teste“, plánujeme ďalšie zastávky v českých mestách. Bol to tak trochu môj sen vystupovať v Prahe a verím, že to odštartovalo častejšie návštevy,“ teší sa Thomas Puskailer. 

20161111_210942

Aj v Prahe spieval sympatický Thomas v sprievode gitaristu Andreja Urbanského, ktorého označujú za slovenského Jimiho Hendrixa. Po českej metropole čaká chalanov koncertovanie s vianočným nádychom v ďalších slovenských mestách. 

„V Prahe sme zahrali to, čo hráme na koncertoch v rámci #UNPLUGGEDTOUR a teda program zložený prevažne z mojej hudobnej tvorby. Skladby som písal v rôznych životných etapách a o tom medzi skladbami aj hovorím. Dokonca už skladám nové pesničky spoločne s Andrejom a v Prahe sme zahrali i úplne novú skladbu, ktorá mala úspech. #UNPLUGGEDTOUR vygraduje koncertmi v druhej polovici novembra až do takmer  polovice decembra. Vtedy pridáme niekoľko najslávnejších vianočných songov, ktoré dostanú návštevníkov do sviatočnej nálady,“ dodáva Thomas Puskailer. 

thomas_013

Obľúbený hudobník je teraz mimoriadne vyťažený. Do Prahy letel priamo z Košíc, kde spieval na otvorení košického Fashion Weeku. Aj preto sa teší, že si ešte pred Vianocami užije zaslúženú dovolenku.

„Po turné sa v decembri konečne po troch rokoch chystám na dovolenku. S manželkou si doprajeme oddych na Srí Lanke, kde načerpám energiu. Vrátime sa medzi sviatkami, pretože hneď potom sa už budem pripravovať na silvestrovské vystúpenie v Hoteli Turiec v Martine, na čo sa veľmi teším,“ uzatvára Thomas Puskailer. 

thomas_010

V rámci jesennej časti #UNPLUGGEDTOUR navštevujú Thomas Puskailer a Andrej Urbanský mestá, kde zatiaľ nehrali. Pokračujú 18. novembra v Banskej Štiavnici. Vstupenky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal. Všetky informácie o aktivitách Thomasa Puskailera nájdete na: www.thomaspuskailer.com a informácie o koncertoch na https://www.facebook.com/puskailerthomas/events. 

Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR
23.11. Levice
29.11. Senica
01.12. Nitra
02.12. Lozorno
04.12. Bratislava (Petržalka)
08.12. Trnava
09.12. Želiezovce
10.12. Bratislava (Karlova Ves)

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jiří Koubek