Thomas Puskailer predstavil nový singel „Make Believe“!

Thomas Puskailer predstavil nový singel zo svojho debutového albumu. Splniť sny svojich fanúšikov chce s titulnou skladbou albumu „Make Believe“. S piesňou už stihol spevák, tanečník, herec a model obísť rádiá v celej Slovenskej aj Českej republike!

Thomas Puskailer mieri do éteru s novým singlom! Spevák, tanečník, herec a model predstavil titulnú skladbu „Make Believe“ z rovnomenného debutového albumu! „Make Believe“ vznikla v spolupráci s newyorským producentom Bill Grainerom. Bill má na konte cenu Grammy či spoluprácu so speváčkou Jennifer Hudson a s Thomasom sa zoznámili ako vo filme!

„Bill Grainer ma kontaktoval mailom. Videl ma totiž účinkovať v americkej reality show, ktorú o mne a o mojej manželke nakrúcali v Bratislave. Vypočul si moju tvorbu a povedal, že má pre mňa dve skladby „Artificial Light“ a „Make Believe“. Hneď sa mi zapáčili, krásne doplnili môj album! Je to super, že dnes sa dá tvoriť hudba bez toho, aby sme sa spolu s producentom museli stretnúť!“ Spomína s úsmevom Thomas Puskailer.

Vokály na skladbu Thomas nahral v Creative Music House v Bratislave. Potom ich poslal do New Yorku, kde to produkčný tím zmixoval. Thomas Puskailer už predstavil skladbu v rádiách v celej Slovenskej aj Českej republike!

„Spolu s manažérom Robertom Maplem sme navštívili asi 15 slovenských a 10 českých rádií. Najazdili sme s autom 4200 kilometrov a videli sme spolu 26 srniek a 9 zajacov. Vypili sme 11 litrov čaju, 11 litrov vody, 16 šálok káv a minuli sme 35 litrov nemrznúcej zmesy do ostrekovača.“ Približuje adrenalínovú cestu zasneženou krajinou Thomas Puskailer.

Vždy usmiaty Thomas sa teraz chystá k skladbe „Make Believe“ nakrútiť videoklip. S režisérom Celsom Destefanom už píšu scenár na romantický príbeh. Okrem toho pripravuje Thomas pre fanúšikov veľkolepé turné, kterého dátumy čoskoro zverejní.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.