Thomas Puskailer predstavuje prvú skladbu v slovenčine „Čakám na zázrak“, vo videoklipe si zahral hlavnú úlohu!

Thomas Puskailer sa rozhodol spievať po slovensky a svoje sily spojil s uznávaným textárom Martinom Sarvašom. Prvým singlom z ich autorskej dielne je pieseň „Čakám na zázrak“ a sympatický Thomas v nej spieva o tom, že zázrak si nás nájde až vtedy, ak sami na sebe zapracujeme.

K songu stihol vždy usmiaty Thomas nakrútiť aj vtipný videoklip, kde si aj zahral hlavnú postavu. Krátky film nabáda ľudí, aby si viac pomáhali, prestali sa mračiť a častejšie sa usmievali. Thomas sa už teší, ako túto pieseň, ale aj ďalšie novinky, zaspieva na „Po Slovensk(i)y Tour“, ktoré štartuje 12. mája v Bratislave. Vypočujte si svieži song „Čakám na zázrak“ a pozrite si optimistický videoklip!

Thomas Puskailer má novinku „Čakám na zázrak“. Je to očakávaný prvý singel odvtedy, čo ohlásil prelom v tvorbe a rozhodol sa tvoriť prevažne v slovenčine. Song je vlastne pretextovanou Thomasovou piesňou.

„Pôvodná skladba sa volala „Waiting“ a to je v preklade čakať. Slovenský text mi napísal skvelý Martin Sarvaš a je o tom, že ak čakáme v živote na zázrak, mali by sme si uvedomiť, že príde až vtedy, ak sami na sebe zapracujeme. S Martinom Sarvašom sa mi pracuje výborne, vždy vie presne nájsť tie správne slová, ktoré sa k mojej hudbe hodia,“ teší sa Thomas Puskailer.

Pieseň produkoval Luboš Brtáň, ktorý v nej hrá aj na gitare a klávesoch. Perkusie si v songu strihol David Juraj Raši, basu Tamás Belicza. Mix a mastering skladby spracoval Jozef „Caco“ Matejka. K songu už sympatický Thomas nakrútil aj videoklip, ktorý vznikol v malebnom mestečku Nitre.

„S Ľubošom Brtáňom sme spolupracovali po prvý raz a hneď sme si výborne sadli. Spoločne sme našli ten správny zvuk. Mám veľkú radosť z toho, s akými výbornými hudobníkmi som pracoval, celý čas z nich sršala dobrá energia. Klip sme nakrúcali v niekoľkých lokalitách v Nitre, hlavne však v historickom centre mesta. Nitra má príjemnú atmosféru typického slovenského mesta, nie je malá, ale ani príliš veľká, preto sme sa rozhodli nakrúcať práve tu,“ vysvetľuje Thomas Puskailer.

Videoklip je vlastne krátkym filmom v hlavnej úlohe so sympatickým mladým hudobníkom. Thomas sa v ňom predstavuje ako obyčajný chlapec s rovnakými snami a problémami ako každý iný. Autorom námetu je Jakub Chochula, klip režíroval Valentín Kozaňák.

Hlavnou myšlienkou klipu je chuť pomáhať druhým a snažiť sa rozjasňovať ich dni, hoci aj len malým úsmevom. Všetci sme rovnakí, nezáleží na tom, kto má aké povolanie, či kto je verejne známy. Pomáhať by sme si mali všetci. A tiež sa viac usmievať. Slovákom úsmev na tvárach akosi chýba. Čakanie na svoj zázrak si môžeme spríjemniť, netreba sa nikam ponáhľať a mračiť sa,  všetko má svoj čas a s úsmevom je život krajší. Som jeden z vás – normálny chalan od vedľa. Preto aj v klipe účinkujú nie herci, ale obyčajní a zaujímaví ľudia, akých možno stretnúť kedykoľvek na ulici,dodáva Thomas Puskailer.

Svieža skladba „Čakám na zázrak“ a vtipný videoklip každého optimisticky naladí. Thomas sa už teší, ako singel spolu s ďalšími novinkami, na ktorých pracuje s Martinom Sarvašom, zaspieva na aktuálnom „Po Slovensk(i)y Tour“. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na poslovenčené slávne hity svetových umelcov ako Justin Bieber, Enrique Iglesias, či Sting. Sympatického speváka bude sprevádzať gitarista a klavirista Ľuboš Brtáň. Počas turné zavíta do malých aj väčších miest, pričom sa veľmi teší na Kremnicu, odkiaľ pochádza jeho dedko. Lístky na koncerty sa dajú zakúpiť priamo na miesta, kde sa konajú. Viac informácií nájdete na: www.facebook.com/puskailerthomas/events alebo na: www.thomaspuskailer.com

„Po Slovensk(i)y Tour“ 2017
12.5.Bratislava – Vinotéka One More
19.5 Kremnica – Kino Akropola
25.5 Bardejovské kúpele – Hotel Astória
26.5 Michalovce – U Baristu
27.5 Trebišov – The C Café
28.5 Košice – Centrum Zdravia Radosť
9.6. Prievidza – Top cafe
10.6.Dunajská Streda – Buena Coffee House
16.6 Šaľa – City Cafe Šaľa
30.6 Nitra – Coffee Tree Friends
1.7 Bojnice – Záhrada mestskej knižnice

Zdroj: PH